اولویت صادرات انواع کشمش

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #88500
    mahdavie
    مشارکت کننده

    کشور ایران با داشتن واریته های گوناگونی از انگورکه به انواع کشمش تبدیل میشود با داشتن ویژگی و تنوع به لحاظ رنگ و طعم و منابع غنی تغذیه ای اولویت و جایگاه خاصی بعنوان سومین کشور صادرکننده در دنیا نسبت به سایر کشورها ی تولید و صادر کننده کشمش را دارد.

    اولویت صادرات انواع کشمش

    1- کشمش ملایر نام تجاری malayer raisins
    2- کشمش زرد طلایی نام تجاری golden raisins
    3- کشمش آفتابی نام تجاری sundried raisins یا black raisins
    4- کشمش تیزابی نام تجاری sultana raisins
    5- کشمش سبز نام تجاری green raisins
    6- کشمش زرد طلایی کاشمر نام تجاری kashmar golden raisins

    بطور متوسط میانگین ارزش غذایی در 100 گرم

    کربوهیدرات 78 ویتامین B6 10 فیبر 8 کالری 297 قند 0
    آهن 14 کلسیم 2 سدیم 28 پروتئین 2.5 ویتامین c 9
    منیزیم 7 چربی اشباع نشده 0.2 کلسترول 0 چربی اشباع شده 0.2 پتاسیم 825

    [align=center]5.jpg [/align]

    با توجه به جدول ارزش غذایی کشمش که در تمام فصول سال یافت میشود تغذیه ای است ضد استرس با عملکرد صحیح خون رسانی در رگ ها و دفع آب و سموم اضافی بدن تقویت کننده اعصاب و انرژی زا مفید برای دندان و لثه و خوشبوکننده دهان میباشد موارد مصرف کارخانه های کیک پزی و شیرینی و آجیل مخلوط با سایر میوه های خشک فروش بر مبنای سفارش و انتخاب خریدار به لحاظ نوع کشمش با برند وانا و یا با برند و لیبل خریدار درکارتن های 10 و 12.5 کیلوگرم خالص .و زمان ماندگاری از تاریخ تولید بمدت یک سال میباشد .

    لینک منبع : کشمش

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.