کشور ایران با داشتن واریته های گوناگونی از انگورکه به انواع کشمش تبدیل میشود با داشتن ویژگی و تنوع به لحاظ رنگ و طعم و منابع غنی تغذیه ای اولویت و جایگاه خاصی بعنوان سومین کشور صادرکننده در دنیا نسبت به سایر کشورها ی تولید و صادر کننده کشمش را دارد.
اولویت صادرات انواع کشمش
1- کشمش ملایر نام تجاری malayer raisins
2- کشمش زرد طلایی نام تجاری golden raisins
3- کشمش آفتابی نام تجاری sundried raisins یا black raisins
4- کشمش تیزابی نام تجاری sultana raisins
5- کشمش سبز نام تجاری green raisins
6- کشمش زرد طلایی کاشمر نام تجاری kashmar golden raisins
بطور متوسط میانگین ارزش غذایی در 100 گرم
کربوهیدرات 78 ویتامین B6 10 فیبر 8 کالری 297 قند 0
آهن 14 کلسیم 2 سدیم 28 پروتئین 2.5 ویتامین c 9
منیزیم 7 چربی اشباع نشده 0.2 کلسترول 0 چربی اشباع شده 0.2 پتاسیم 825
[align=center] [/align]
با توجه به جدول ارزش غذایی کشمش که در تمام فصول سال یافت میشود تغذیه ای است ضد استرس با عملکرد صحیح خون رسانی در رگ ها و دفع آب و سموم اضافی بدن تقویت کننده اعصاب و انرژی زا مفید برای دندان و لثه و خوشبوکننده دهان میباشد موارد مصرف کارخانه های کیک پزی و شیرینی و آجیل مخلوط با سایر میوه های خشک فروش بر مبنای سفارش و انتخاب خریدار به لحاظ نوع کشمش با برند وانا و یا با برند و لیبل خریدار درکارتن های 10 و 12.5 کیلوگرم خالص .و زمان ماندگاری از تاریخ تولید بمدت یک سال میباشد .
لینک منبع : کشمش