خوردن یک پیش غذای کم کالری پیش از غذا برای تعدیل اشتها مفید است. شواهد نشان داده اگر افراد پیش از شروع غذای اصلی یک پیش غذای کم کالری بخورند؛ حتی اگر حجم کل غذا را افزایش دهند، کالری دریافتی شان چندان زیاد نخواهد شد. سوپ ها و سالادها پیش غذاهای کم کالری خوبی هستند.
پژوهشی در سال 2007 انجام شد که نتایج آن در نشریه “اشتها” منتشر شده است. در این پژوهش اثرات خوردن انواع گوناگون سوپ به عنوان پیشغذا بر میزان غذا خوردن در غذای اصلی بررسی شد.
مشاهدات نشان داد که خوردن سوپ به طور واضح میزان خوردن غذای اصلی و دریافت کالری از آن وعده غذایی را 20 درصد کاهش می دهد. مطالعه ای دیگر که پیش تر در ژورنال انجمن رژیم امریکا چاپ شد، نیز نشان داد که خوردن یک سالاد کم کالری به عنوان پیش غذا میزان دریافت کالری را برای یک وعده غذایی کوچک 7 درصد و برای یک وعده غذایی مفصل 12 درصد کاهش می دهد.
البته، دقت کنید که همه سالادها این ویژگی را ندارند. سالادی که در رستوران عرض می شود و در آن تکه های سیب زمینی پخته یا مرغ سرخ شده وجود دارد کالری بالایی دارد. سالادهای پرکالری اثری عکس می گذارد و میزان دریافت کالری شما را در یک وعده غذایی بالاتر خواهد برد.