اهمیت وزن مناسب در بیماران مبتلا به سرطان پستان

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75334
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    بر طبق نتایج یک مطالعه جدید، نمایه توده بدنی خیلی بالا یا پایین ، یا نسبت دور کمر به باسن بالا خطر مرگ را در میان بیماران مبتلا به سرطان پستان افزایش میدهد.
    پژوهشگران طی بررسی های جدید خود یافتند که کمترین میزان بقا در میان افراد مبتلا به سرطان پستان، مربوط به افراد دارای کمبود وزن ، چاقی شدید یا سطوح بالای چربی شکمی می باشد. در مقایسه با افراد دارای وزن نرمال، زنان کم وزن 47% و زنان با چاقی شدید 43% بیشتر در معرض خطر کلی مرگ قرار دارند. هم چنین در مقایسه با افراد با کمترین نسبت دور کمر به باسن، زنانی که بیشترین نسبت (بیشترین میزان چربی شکمی) را داشتند با 30% افزایش خطر کلی مرگ و 36% افزایش خطر مرگ ناشی از سرطان پستان مواجه بودند.
    American Association for Cancer Research, 2012

    #99132
    madjd
    مدیرکل

    درباره چربى هايى كه مصرف مى كنيد دقت كنيد. قطعا بسيارى از انواع چربى ها سبب افزايش سطح استروژن در بدن مى شود كه خود خطر ابتلا به سرطان سينه را افزايش مى دهد. طبق تحقيقاتى كه اخيرا در سوئد انجام شده است روغن هاى اشباع نشده مانند روغن زيتون، كانول و اسيدهاى چرب امگا ۳ كه در ماهى آزاد و ساردين يافت مى شود خطر ابتلا به سرطان سينه را كاهش مى دهد. از خوردن چربى هاى موجود در مارگارين غذاهاى كنسرو شده و اسنك ها خوددارى كنيد زيرا اين چربى ها خطر ابتلا را افزايش مى دهد.
    فيبرها از زياد شدن سطح استروژن در بدن جلوگيرى مى كنند. انواع لوبيا، برنج سبوس دار (قهوه اى) نان سبوس دار و غلات و بسيارى از ميوه ها و سبزيجات منابع غنى فيبرها هستند. ميوه و سبزيجات بخوريد. سبزيجاتى نظير كلم بروكلى كلم و گل كلم همگى به آنزيم هاى ضد سرطان در بدن كمك مى كنند. سويا هم مانند فيبر در بدن عمل مى كند. از آرد سويا براى غذاها و شيرينى ها استفاده كنيد، دانه هاى سويا بخوريد و حتى شير سويا مصرف كنيد.

    #99148
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    نکات کاربردی و مفیدی بود،ممنون

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.