بسیاری از مدارس در سراسر جهان صبحها زودتر باز میشوند تا اگر دانش آموزان به هر دلیلی صبحانه نخوردهاند در مدرسه صبحانه بخورند. با حذف صبحانه قدرت گیرایی و تیزهوشی دانش آموزان کاهش مییابد و توانایی آنها برای حل مسائل کم میشود.
برای اینکه کودکان در سنین مدرسه، اشتهای کافی برای خوردن صبحانه داشته باشند، باید شام را در ساعات ابتدای شب صرف کرده و تا حد امکان کودکان در ساعت معین و ترجیحاً زود بخوابند. برای صبحانه از فرنی (آرد برنج یا آرد گندم سبوسدار همراه با شیر و شکر)، شیر برنج، حلیم و عدسی که اغلب مورد علاقه کودکان این سنین هستند و از ارزش غذایی بالایی نیز برخوردارند، نان و پنیر و گردو، نان و تخم مرغ، نان و کره و مربا، نان و کره و خرما، همراه با یک لیوان شیر و فرآوردههای غلات مثل شیرین گندمک همراه با شیر را نیز میتوان استفاده کرد.