اگر سردرد هایی مداوم دارید توصیه میکنیم از خوردن ترشی ها و خوراکی هایی که سرکه دارند خودداری کنید چون محرک اعصاب هستند و به سلامتی تان آسیب وارد می کنند و اعضای عصبی بدنتان را آزار می دهند
مصرف سرکه سردردهای میگرنی را افزایش میدهد و ترشیها نیز به اعصاب آسیب میرساند غیر از آب نارنج که به اعصاب سالم آسیبی وارد نمیکند ولی به اعصاب ناسالم آسیب وارد میکند.
مصرف سرکه سردردهای میگرنی را افزایش میدهد، همچنین سرکه برای سردردهایی که با انقباض و انبساط همراه هستند, مضر است و کلاً سرکه برای اعصاب سالم و اعصاب ناسالم مضر است.
آب نارنج را نباید صاف کرد و باید همراه با پالپ مصرف شود.
سکنجبین با سرکه و عسل تهیه میشود و نعناعی که به آن اضافه میشود, محافظ اعصاب است. البته بهتر است که سبزی نعناع تازه در تهیه سکنجبین استفاده شود.
سکنجبینی که ترش باشد, راههای هوایی را تحریک میکند. همچنین در سکنجبینی که در زمستان مصرف میشود باید عسل بیشتری زده شود و شیرینی بیشتر داشته باشد ولی سکنجبینی که در تابستان مصرف میشود, باید ترشتر باشد.
پرتقال از دسته مرکبات مقوی قلب است و کاهنده اثرات خشم در بدن بوده است, پرتقال به کاهش اندوه و خشم قلب کمک میکند. میوه پرتقال برای افرادی که دچار گرمی مفرط خون هستند مفید است و صفرابَر بوده و دفع ادرار را زیاد میکند, پوست پرتقال نیز معده را تقویت میکند و میتوان از آن مربا تهیه کرد.