میزان کافئین چای کمتر از قهوه است و در مقایسه با قهوه، آب کمتری از بدن دفع می کند. به علاوه چای محتوی آنتی اکسیدان های ارتقادهنده ی سیستم ایمنی (کاتچین) است. همه ی انواع چای (سیاه، سبز و سفید) محتوی این آنتی اکسیدان ها هستند. اما مطالعات نشان داده اند که چای سبز، منبع غنی تری است. مطالعات نشان داده اند که مصرف 5 فنجان چای در طول روز باعث افزایش متابولیسم بدن شده و برای کاهش وزن در کنار رژیم های غذایی کم کالری می تواند مؤثر باشد.
سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه