-
نویسندهنوشتهها
-
۱۴ بهمن، ۱۳۹۱ در ۱۲:۳۰ #75435zahra jamshidiمشارکت کننده
آهسته غذا خوردن باعث می شود حجم غذای کمتری بخورید به معنای دیگر از ولع شما می کاهد . استفاده و تمرين کنيد تا غذايتان را آهسته بخوريد. در حقیقت آهسته غذاخوردن يکي از بهترين عادتهايي است که بدون يک رژيمغذايي پيچيده به کاهشوزن شما کمک ميکند.
از يک زمانسنج که روي 20 دقيقه تنظيمشده است، . آرام لقمههايتان را بجويد و غذاخوردنتان را آنقدر طول دهيد تا 20 دقيقه را پر کنيد.
مدت طولانيتر غذاخوردن باعث ميشود با وعدهغذايي کوچکتري همان لذت معمول از غذاخوردن را ببريد و ترشح هورمونهاي سيري را در بدنتان تحريک کنيد. غذاخوردن با عجله، مانع از ايجاد اين پيامهاي عصبي و هورموني ميشود و به افراط در غذاخوردن ميانجامد.webMD
۱۵ بهمن، ۱۳۹۱ در ۱۳:۱۳ #99202zghasemiمشارکت کنندهدقیقا همینطور است..ترشح هورمون های سیری با جویدن تحریک می شوند و هرچه غذا را بیشتر بجویم ترشح این هورمون ها بیشتر خواهد بود..این تقریبا مانند همان احساس سیری است که با جویدن آدامس بدست می آید
۱۵ بهمن، ۱۳۹۱ در ۱۳:۱۸ #99206s.samadiمشارکت کنندهچند روز پیش تبلیغ قاشق رو دیدم که دارای چراغ سبز و قرمز بود به این معنا که تا زمانی که چراغ قرمزه شما نباید قاشق بعدی غذا رو بردارید خوب این برای افرادی که قادر به کنترل سرعت غذا خوردن نیستند خیلی مفیده فقط کاش تولید اون وسیع باشه و تبلیغات قوی تر
۱۶ بهمن، ۱۳۹۱ در ۰۳:۱۸ #99209madjdمدیرکلچه جالب
این قاشق ها تو ایران هست؟
اگه باشه به افراد چاق توصیه کنیم.۲۵ بهمن، ۱۳۹۱ در ۱۲:۵۰ #99292s.farziمشارکت کنندهنحوه ی استفاده از این قاشق به طور خلاصه بدین صورت است که کاربر ، قبل از شروع به میل غذا ، با استفاده از دکمه های مربوطه، تعداد قاشق های غذایی که طبق نظر پزشک می بایست میل کند و فاصله ی بین برداشتن هر قاشق با قاشق بعد را تنظیم نموده و با روشن شدن چراغ سبز و نمایش تعداد قاشق های تنظیم شده توسط نمایشگر ، شروع به میل غذا می نماید .
در حین میل غذا پس از برداشتن هر قاشق، بطور خودکار چراغ زرد شده و نمایشگر شماره شروع به شمارش معکوس زمان تعیین شده بین قاشق ها مینماید. با گذشت زمان تعیین شده دوباره چراغ سبز شده و نمایشگر شماره تعداد قاشق های مانده را نشان میدهد(یک شماره کمتر). و همین روند ادامه پیدا میکند تا آنجا که شماره تعداد قاشق های مانده به صفر برسد که در این هنگام چراغ قرمز به معنی پایان غذاخوردن روشن میشود ….۳۰ بهمن، ۱۳۹۱ در ۰۴:۵۴ #99304madjdمدیرکلچه جالب!
۳۰ بهمن، ۱۳۹۱ در ۰۸:۴۹ #99308s.samadiمشارکت کنندهفکر نمی کنم در ایران باشه یا اگه هست من اطلاع ندارم من تبلیغش رو دریک برنامه دیدم که درایران نبود
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.