انجیر چربی‌های مضر خون را کاهش می‌دهد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #85549
    Shafiei
    مشارکت کننده

    میوه انجیر به دلیل داشتن فیبر خوراکی در پیشگیری و بهبود بیماری یبوست، کاهش چربی‌های مضر خون و تسریع حرکات دستگاه گوارش نقش موثری دارد. میوه انجیر یک میوه‌ تابستانی و دارای تنوع گونه است که از رنگ‌های بنفش تا زرد آن در مناطق مختلف بدست می‌آید. این میوه در صورت نگهداری نیز بیش از چند روز قابل مصرف نیست.
    هر یک صد گرم میوه انجیر حدود 74 کیلو کالری انرژی بدن را تامین می‌کند و متشکل از 19 گرم کربوهیدرات، 0.7 گرم پروتئین، 0.3 گرم چربی،‌6.4 گرم فیبر خوراکی، 0.3 گرم آهن، ‌14.2REویتامین آ، ‌2 گرم ویتامین C و 232 میلی‌گرم پتاسیم است.
    یک صد گرم انجیر خشک حاوی 275 کیلوکالری انرژی، ‌0.4 گرم پروتئین، 1.5 گرم چربی،‌ 5.8 گرم فیبر،‌980 میلی‌گرم پتاسیم و 3 میلی‌گرم آهن است.
    هر چند از انجیر خشک می‌توان به عنوان جایگزین قند مورد نیاز بدن استفاده کرد، ولی مصرف بیش از حد این میوه برای بیماران دیابتی مضر است.
    مصرف روزانه انجیر به لحاظ فیبر موجود در آن در جلوگیری از بروز بیماری یبوست، کاهش چربی مضر خون و تسریع حرکات دستگاه گوارش موثر است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.