دانشمندان مرکز تحقیقاتی FOODplus میزان مواد شیمیایی خاصی به نام دوپامین را اندازه گیری کردند که احساس خوشایندی را در بدن به وجود می آورند. محققان، این مطالعات را روی دو گروه از موش ها در حین بارداری و دوران شیردهی انجام دادند.
یکی از این گروه ها غذاهای استاندارد مصرف کردند در حالی که رژیم غذایی گروه دوم شامل مقادیر زیادی چربی و شکر بود.
بعد از مدتی فرزندان این موش ها اجازه داشتند رژیم غذایی خود را به دلخواه انتخاب کنند. در این جا بود که دانشمندان متوجه شدند موش هایی که مادران شان بیش تر از غذاهای ناسالم استفاده کرده بودند علاقه ی بیش تری به خوردن این نوع مواد خوراکی از خود نشان می دهند.
این مطالعات نشان داد میزان ترشح این مواد در بدن موش هایی که مادران شان غذاهای ناسالم مصرف کرده بودند در هنگام خوردن این نوع غذاها بیش تر از دیگران است که به نوعی نشان دهنده ی اعتیاد به این نوع غذاها است.
دکتر جرالد ویسمن از مجله ی FASEB این یافته ها را بسیار ارزشمند می داند و در این باره می گوید: بسیار جالب است که مادران با انتخاب نوع تغذیه ی خود در دوران بارداری می توانند فرزندان خود را به انواع خاصی از غذاها علاقه مند کنند. این در حالی است که با دقت بیش تر در انتخاب رژیم غذایی در دوران بارداری می توان از همان زمان کودکان را به خوردن غذاهای سالم عادت داد.
منبع: خبرآنلاین