انار
بهتر است انار تازه مصرف کنید تا شربت و آب انار. همان قلبهای سفید که در هر کدام از دانههای انار وجود دارد برای خودشان گنجینهای از خواص محسوب میشوند.سالهاست که انار را سمبل حیات و باروری میدانند. در هر انار بیش از صدها دانه وجود دارد. از قرنهای پیش در مشرق زمین برای رنگ کردن فرش از پوست و آب این میوه استفاده میشود و حتی جوهر سیاه نیز از این میوه تهیه میکنند.
ارزش غذایی
در 100 گرم انار 63 کالری وجود دارد با 80 گرم آب، 15 گرم گلوسید، 3 تا 5/3 گرم فیبر، 260 میلیگرم پتاسیم، 22 میلیگرم فسفر و 20 میلیگرم ویتامین C.انار هم یکی از آن میوههایی است که خواص آنتیاکسیدانی قویای دارد. در واقع میشود گفت که خواص آنتیاکسیدانی این میوه حتی بیشتر از چای سبز نیز میباشد.
برای همین هم مصرف آن باعث کاهش میزان کلسترول خون، جلوگیری از تصلب شرایین، کاهش فشارخون و همچنین پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی میشود.این میوه سرخ برای جلوگیری از پیشرفت سرطان پروستات و سینه و حتی کولون نیز موثر است.
به خاطر اینکه حاوی خواص ضدالتهابی است و از تکثیر سلولهای سرطانی جلوگیری میکند. مصرف منظم انار میتواند شما را از مشکلات مغزی مانند آلزایمر نجات دهد به خاطر اینکه سرشار از آنتیاکسیدانهاست.اگر میخواهید دچار زکام نشوید و سرفه امانتان را نبرد انار را دریابید. به خاطر اینکه حاوی ویتامین B6 (تقویتکننده سیستم ایمنی بدن)، آنتیاکسیدانها، ترکیبات ضدباکتریایی و ضدویروسی است. باید بدانید که نتایج پژوهشهای متعدد نشان میدهد انار میتواند با عفونتهای ادراری نیز مقابله کند.