مصرف برخی میوه های پاییزی که حاوی ویتامین c است، در جلوگیری از سرماخوردگی مفید است. افراد با مصرف انار در این فصل میتوانند از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کنند.انار یکی از منابع غنی ویتامین C محسوب میشود،این میوه با دارا بودن آهن در از بین بردن کم خونی و فقر آهن نیز مؤثر است.انار را میتوان به صورت میوه و آب انار، رب، لواشک و مربای انار مصرف کرد. قسمتهای مختلف درخت انار، به خصوص پوست، ریشه و ساقه انار دارای 20 درصد “تانن” و “اسید پونی کوتانیک” Punicotaniv acid است، همچنین پوست درخت انار دارای الکالوئیدی به نام “پله تیه رتین” Pelletierin است.
پتاسیم را یکی از مواد مفید موجود در انار دانست و عنوان کرد: پتاسیم از عناصری است که برای پیشگیری از ناراحتیهای قلبی و عروقی مفید است. همچنین با دارا بودن ویتامینهای گروه B در پیشگیری از ناراحتی عصبی و قلبی عروقی موثر است.
آنتی اکسیدان موجود در انار در پیشگیری از آلزایمر، درمان تصلب شرایین و کاهش فشار خون، کلسترول و درمان کم خونی نقش بسزایی دارد، افزود: “آنتی سیامین”، “پلی فنولیک” و “اسیدالاژیک” موجود در انار که مواد متشکله رنگدانههای آن هستند در جلوگیری از سرطان سینه و پروستات نقش بسزایی دارد.
هسته انار هم همراه گوشت آن میتواند مصرف شود، هسته انار دارای اسید چرب اشباع نشده و در درمان بیماریهای قلبی، عروقی و جلوگیری از پوکی استخوان مفید است، اما نباید در مصرف آن زیاده روی کرد چرا که باعث ایجاد نفخ میشود.