ام‌اس دارید؟ بوقلمون بخورید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76580
    v.fazel
    مشارکت کننده

    بوقلمون، چربی کمی دارد و منبع خوبی از سلنیوم، پتاسیم، روی و ویتامین‌های گروه B است و چون اسیدهای چرب غیر‌اشباع زیادی دارد، کلسترول خون را تنظیم می‌کند. بوقلمون در مقایسه با سایر پرنده‌ها، مقدار بیشتری از اسید آمینه‌ای به نام کریپتوفان را داراست که در پیشگیری از سرطان و کاهش علائم ام‌اس مفید است. البته مصرف این گوشت ممکن است باعث تشدید بیماری نقرس شود؛ به همین دلیل مصرف بوقلمون به مبتلایان نقرس توصیه نمی‌شود. همچنین گوشت بوقلمون حاوی کمی اسید اگزالیک است که می‌تواند سنگ کلیه را تشدید کند. یادتان باشد بوقلمون نباید جزء گوشت‌های اصلی مورد مصرف افراد باشد، زیرا از دیدگاه طب سنتی طبع خشکی دارد و برای کسانی که دچار یبوست و خشکی پوست هستند هم، به هیچ‌ عنوان توصیه نمی‌شود. البته اگر شب‌ها که می‌خوابید، آب دهانتان حسابی بالش‌تان را خیس می‌کند و از این موضوع ناراحت هستید، مصرف گهگاهی گوشت بوقلمون می‌تواند این مشکل را رفع کند. همچنین مصرف گوشت شترمرغ برای رفع اختلال حافظه هم مفید است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.