تحقیقات انجام شده در انگلستان نشان می دهد اسیدهای چرب امگا 3، با تقویت اثر لپتین (هورمون سیری) و در نتیجه ارسال پیام سیری به مغز، اشتهای مفرط را مهار کرده و نقش موثری در کاهش وزن دارند. البته متخصصان معتقدند که برای رسیدن به وزن ایده آل می بایست رژیم غذایی مناسب و تحرک بدنی را در اولویت قرار داد.
مطالعات متعدد ثابت کرده اند که این اسیدهای چرب در ارتقای سلامت عمومی بدن، پیشگیری از بیماری های قلبی- عروقی، بهبود عملکرد مغز، تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمر و افسردگی نقش مهمی ایفا می کنند.
ماهی های چرب مانند سالمون، همچنین گردو و تخم کتان از منابع غنی امگا-3 به شمار می روند.