تحقيقات نشان مي دهد اسيدچرب امگا 3 به كاهش رشد دو نوع از ضايعات مغزي مرتبط با آلزايمر كمك مي كند.
رژيم سرشار از اسيدچرب امگا 3 كه در ماهي و تخم مرغ يافت مي شود مي تواند از ايجاد بيماري آلزايمر جلوگيري نمايد.
طبق تحقيقات انجام شده اسيدچرب امگا 3 از تجمع مواد زايد در مغز جلوگيري مي كند و ميزان پروتئين بتاآميلوييد كه به شكل پلاك در مغز در مي آيد را كاهش مي دهد.
5 درصد افراد بالاي 65 سال به بيماري آلزايمر مبتلا مي شوند، سيگار نكشيدن و كاهش استرس در پيشگيري از اين بيماري موثر است.
کلینیک رژیم درمانی نوین_دکتر فرشچی