امگا ۳، برای قلب خوب است

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76112
    zghasemi
    مشارکت کننده

    امگا 3، شکارچی کلسترولبرخی اسیدهای چرب ضروری نامیده می‌شوند زیرا بدن خودش نمی‌تواند آنها را بسازد، بنابراین باید این اسیدها را از تغذیه دریافت کند.

    این امر دربارۀ امگا 3 که با جمع شدن چربی های مضر و بالا رفتن کلسترول مبارزه می‌کند نیز، صادق است. و این در حالی است که بسیاری از مطالعات ثابت کرده اند تغذیۀ ما تنها حدود 30% از میزان امگا 3 توصیه شده برای بدن را تأمین می‌کند.

    امگا 3 کجا پنهان شده است؟ در ماهی های چرب، مانند، ماهی خال دار، ماهی آزاد، ماهی تُن، ماهی قزل آلا، ساردین، و شاه ماهی، از سوی دیگر این ماهی ها سرشار از چربی های غیراشباع چند حلقه ای، ویتامین های A، D، B3 و B6، پتاسیم، آهن و ید هستند. این اسید چربی نیز در دانه های کتان و روغن آن و همچنین در روغن کلزا و گردو موجود است. متخصصان توصیه می‌کنند که در روز 1.2 تا 1.6 گرم امگا 3 مصرف کنید.

    کار ساده ای است: می‌توانید دو تا سه بار در هفته ماهی های چرب را در تغذیه تان بگنجانید همچنین به طور منظم گردو یا روغن های حاوی امگا 3 را مورد استفاده قرار دهید. زمانی که تغذیۀ ما میزان توصیه شدۀ امگا 3 را تأمین نکند،(این امر در مورد بسیاری از افراد صدق می‌کند)، مکمل های غذایی، جایگزین های مناسبی برای رفع کمبود مزمن امگا 3 خواهند بود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.