املت نخود فرنگی یک شام سه سوته برای خانم های کارمن

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #92507
    ezamani
    مشارکت کننده

    مواد لازم برای تهیه املت نخود فرنگی سه سوته :

    تخم مرغ : 1 عدد
    گوجه فرنگی : 2 الی 3 عدد
    نخود فرنگی : نیم پیمانه
    نمك : به قدر كافی
    پودر فلفل سیاه : به میزان لازم
    روغن حیوانی یا كره : 1 قاشق چای خوری
    رب گوجه فرنگی : به میزان لازم
    جعفری خرد شده : مقداری

    طرز تهیه املت نخود فرنگی سه سوته :

    پوست و دانه گوجه فرنگی را جدا كنید و قسمت گوشتی گوجه فرنگی را به قطعات ریز خرد كنید و روی حرارت گذاشته و رب گوجه فرنگی و نمك را هم اضافه كنید تا زمانی كه آب آن تبخیر شود بعد نخود فرنگی پخته شده را اضافه كنید و حرارت را خاموش كنید.
    تخم مرغ را با چنگال بزنید.
    درون ماهیتابه نچسب روغن یا كره بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید .
    قبل از اینكه روغن داغ شود با چرخش ماهیتابه به طرفین سعی كنید كف ماهیتابه كاملاً به روغن آغشته شود.
    سپس تخم مرغی را كه با چنگال زده شده بود را در ماهیتابه بریزید و باز هم ماهیتابه رابه طرفین چرخش دهید تا تخم مرغ سطح بیشتری از كف ماهیتابه را اشغال كند و كاملاً در كف ماهیتابه پهن شود .
    دقت داشته باشید كه حرارت همچنان كم باشد .
    وقتی پخته شد حرارت را خاموش و با تكان دادن ماهیتابه تخم مرغ پخته شده را به ظرف مورد نظر منتقل كنید .
    مخلوط نخود فرنگی و گوجه فرنگی را وسط آن ریخته و با كفگیر لبه آنرا تا كنید و كمی جعفری خرد شده روی آن بریزید.
    این غذای خوشمزه را می توانید هم به عنوان یک شام سریع و هم به عنوان صبحانه میل كنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.