املت اسفناج، غذایی سرشار از آهن و پروتئین

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #83138
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    املت اسفناج، یكی از غذاهایی است كه برای تهیه آن باید اندكی صبر و حوصله بیشتر از زمان پخت یك املت ساده داشته باشید. میتوان آن را همانند شامی سبك و سالمی بر سر سفره آورد و حین خوردن غذایی خوشمزه، پروتئین و آهن بدن را نیز تأمین كرد. اگر علاقه‌مند یادگیری طرز تهیه آنید، ادامه مطلب را بدقت بخوانید.

    مواد لازم :
    – 90 گرم یا سه‌چهارم پیمانه آرد گندم
    – یك عدد تخم‌مرغ
    – دوسوم پیمانه ماست
    – 3 قاشق سوپ‌خوری آب
    – یك قاشق سوپ‌خوری روغن
    – 500 گرم برگ اسفناج (آب‌پز و كوبیده شود)
    – یك نوك قاشق جوز هندی رنده‌شده
    – نمك و فلفل، به مقدار لازم
    مواد لازم داخل املت:
    – یك قاشق سوپ‌خوری روغن مایع
    – 3 عدد پیازچه
    – 225 گرم یا یك پیمانه خامه
    – 4 قاشق سوپ‌خوری ماست شیرین
    – 90 گرم یا سه‌چهارم پیمانه پنیر پیتزایی رنده‌شده
    – یك عدد تخم‌مرغ (آرام زده شود)
    – 125 گرم یا یك پیمانه گردو
    – 2 قاشق سوپ‌خوری جعفری خردشده
    – یك نوك قاشق چای‌خوری فلفل سیاه

    طرز تهیه :
    1 – آرد را الك كرده و با مقداری نمك مخلوط كنید. در ظرف دیگری تخم‌مرغ، ماست و آب و روغن را با هم مخلوط كنید؛ سپس مخلوط آرد و نمك را كم‌كم به آن اضافه كرده و هم بزنید.
    پوره اسفناج (اسفناج كوبیده شده) را نیز به همراه فلفل و جوز هندی به این مواد بیفزایید. به این ترتیب، مایه املت آماده می‌شود.

    2 – برای درست‌كردن مواد داخل این املت، روغن را در تابه نچسبی ریخته و پیازچه را در آن كمی تفت دهید؛ پس از آن در ظرف دیگری خامه، ماست شیرین و نیمی از پنیر پیتزا را با هم مخلوط كرده و سپس تخم‌مرغ زده‌شده را همراه گردو و جعفری خردشده به آن اضافه كنید. حالا این مخلوط را با نمك و فلفل قرمز، مزه‌دار كنید.

    3 – كمی روغن در تابه گرد كوچك و نچسبی بریزید و روی شعله اجاق‌گاز داغ كنید و باتوجه به اندازه تابه چند قاشق سوپ‌خوری از مایه املت را در روغن داغ بریزید و تابه را كمی تكان دهید تا لایه‌ای از مایه در كف ظرف پخش شود.
    حرارت دادن را تا 3 دقیقه یا تا زمانی كه حباب‌هایی در مركز املت ظاهر شود، ادامه دهید. حالا آن را برگردانده و روی دیگر را نیز 20 دقیقه سرخ كنید. پس از آن، املت را به بشقابی منتقل كرده و با لایه‌ای از فویل آلومینیوم روی آن را بپوشانید تا گرم بماند. سپس بقیه املت‌ها را به همین ترتیب درست كنید.

    4 – حالا مواد داخل املت را داخل نیمه‌ای از هركدام از املت‌ها ریخته و نیمه خالی آن را روی مواد برگردانده و دوباره یك‌بار دیگر تا كنید. این كار را درمورد همه املت‌ها انجام دهید؛ سپس یك عدد پیركس گود را چرب كرده و املت‌ها را كف آن بچینید و بقیه پنیر پیتزا را روی آنها بریزید.
    پس از آن، ظرف حاوی املت‌ها را به مدت یك ربع داخل فر (با دمای 180 درجه سانتی‌گراد) قرار دهید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.