املت اسفناج

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69209
    n.fazel
    مشارکت کننده

    تخم مرغ : ۴ عدد
    روغن زیتون : ۳ قاشق سوپخوری
    رب گوجه فرنگی : ۰.۲۵ فنجان
    سیر : ۱ عدد
    پنیر پیتزا : ۰.۲۵ فنجان
    اسفناج : ۲۱۰ فنجان
    نان سفید : ۱ فنجان
    آویشن : ۰.۱۲ قاشق مربا خوری
    فلفل سیاه : ۰.۱۲ قاشق مربا خوری
    نمک : ۱ قاشق مربا خوری
    یک قاشق سوپخوری روغن در دیگچه آب کرده و پیاز و سیر را در آن سرخ کنید. سپس قطعات سیر را در آورده و بیرون بریزید.
    تخم مرغ را هم زده و نمک و فلفل سیاه مخلوطش کنید. آنگاه پنیر هلندی رنده کرده، اسفناج و قطعات نان خشک و پیاز و یک قاشق سوپخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید.
    دیگچه را پاک کنید تا اثری از پیاز در آن باقی نماند. سپس بقیه روغن را در دیگچه ریخته و بگذارید گرم شود. همین که روغن زیتون گرم شد مخلوط فوق را در آن ریخته و بگذارید روی آتش ملایم بپزد. برای اینکه قسمت فوقانی مخلوط فوق بپزد، آن را لحظه‌ای چند زیر دستگاه کباب سرخ کن گرم قرار بدهید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.