به خوبی دانسته شده است که یک ارتباط معنی دار بین وضعیت احساسی و دریافت غذا وجود دارد. معمولا وقتی که تحت فشار و کار زیاد هستیم، مصرف یک شکلات را به یک سیب ترجیح می دهیم چرا که مصرف غذاهای خوش طعم و راحت الحلقوم به ما احساس بهتری می بخشد. یک تیم از محققین به بررسی تغییرات مغزی در هنگام ناراحتی پرداخته اند. این تیم دریافت که ورود چربی به معده و دستگاه هاضمه، در تخفیف پاسخ سلولهای عصبی و وضعیت روانی فرد در پاسخ به احساس ناراحت کننده موثر است. این یافته ها برای طیف وسیعی از مشکلات غذایی شامل: چاقی، افسردگی و اختلالا غذایی دلالت می کنند.
لذا باید یک سری روان درمانی و رفتاردرمانی بر روی افرادی که تحت حالات روحی-روانی به مصرف غذاهای چرب روی می آورند، صورت گیرد، و به افراد آموزش داده شود که چگونه استرس ها و ناراحتی های خود را مدیریت کنند و از مصرف غذاهای ناسالم برای تسکین حالات روانی ناراحت کننده خود استفاده نکنند .
منبع: Journal of Clinical Investigation