-
نویسندهنوشتهها
-
۲۰ بهمن، ۱۳۸۹ در ۰۵:۱۶ #69836azyمشارکت کننده
افزايش اشتها هنگام استفاده از رژيم هاي غذايي كاهش وزن
بدن ما دارای مکانیسمی ساده و در عین حال بسیار پیچیده و در هم تنیده است. اتفاقاتی هم که در این بدن می افتد معمولا به همین سادگی و آسانی که ما تصور میکنیم نخواهد بود. به عنوان مثالا تصور ما این است که چنانچه غذا نخوریم بدن ما با کمبود انرژی مواجه میشود . به همین دلیل بدن ما از ذخیره چربی استفاده می کند و نتیجتا لاغر خواهیم شد. اما در واقع حقیقت به همین سادگی نیست و عملا مشاهده میکنیم که افراد در استفاده از رژیم های غذایی به مشکلات فراوانی برخورد مینمایند این امر هنگامی بیشتر نمود پیدا میکند که این رژیم های غذایی توسط افراد غیر متخصص توصیه میگردد.
یکی از همین دسته مشکلات مشکلی است که شما با آن مواجه شده اید.
من هنوز از نتایج آزمایش های آنجام شده مطلع نیستم اما تقریبا مطمئنم که قند خون ناشتای شما پایین تر از حد نرمال و یا نزدیک به کمترین حد نرمال آن است.
قند خون پایین تر از حد نرمال موجب میشود که شما دایما احساس گرسنگی نمایید. احتمالا هم شما برای خواباندن حس گرسنگی به سمت مواد قندی میرود و نتیجه این است که باز هم در طول مدت زمان کمی شما دوباره احساس گرسنگی خواهید کرد برای از ین بردن چنین حسی سه راه پیش پایتان مینهیم :
1. نوع رژیم غذایی تان را عوض نمایید و سعی کنید که از یک رژیم غذایی پر فیبر و به عبارتی رژیمی که غنی از انواع سبزیجات و میوه جات و غلات و حبوبات پوست گیری نشده باشد استفاده نمایید. استاده از این دسته از مواد غذایی موجب میشود که در فواصل زمانی بالاتری احساس گرسنگی به شما دست دهد.
2. در صورت امکان حجم میانوعده های دریافتی تان را کاهش و تعداد آنها را افزایش دهید تا بتوانید در فواصل زمانی کمتری از میانوعده ها استفاده نموده و این احساس گرسنگی را از بین ببرید.
3. تعدادی شکلات رژیمی کوچک شیرین بخرید هر بار که گرسنه شدید به جای اینکه سراغ غذا بروید یک عدد شکلات میل نمایید. این امر موجب میشود که افت قند خونتان جبران شود و به این وسیله احساس گرسنگی شما کاملا از بین برود. دقت نمایید که هر بار تنها یک عدد شکلات میل نمایید.
البته من به شخصه راه حل سوم را پیشنهاد نمیکنم.۲۰ بهمن، ۱۳۸۹ در ۰۶:۴۸ #96817کاربر عادیمشارکت کنندهممنون
توصیه های شما مثل رژیم های دکتر فرشچی است به غیر از مورد 3 (شکلات).۲۰ بهمن، ۱۳۸۹ در ۰۶:۵۴ #96819azyمشارکت کنندهجدا خیلی خوشحالم (من که یک مربی کوچک هستم دکتر استاد ما هستند)..البته من تمام تجربه هایی که دارم در حین کارم بدست آوردم خیلی مطالعه میکنم …اما شکلات رژیمی هم نباید زیاد استفاده کرد اما برخی از دوستان واقعا نیاز دارند به شیرینی جات با توجه به اینکه کم کالریترین شیرینی خرما هست (با کالری 20)شکلات رژیمی یکم کمتر هست کالریش..[hr]
البته منظور بنده آبنباتهای کوچک رژیمی هست.۲۸ بهمن، ۱۳۸۹ در ۰۷:۳۹ #96877aminiمشارکت کنندهمورد 3 خیلی توصیه خوبی هست از راهنماییهای شما ممنون
۱۶ اسفند، ۱۳۸۹ در ۰۷:۴۷ #96951nikbakhtمشارکت کنندهazy عزیز بسیار ممنون از مطالب مفیدتون.
شما حدی برای خوردن این شکلات های رژیمی مشخص نکرده اید و گفته اید: ( هر بار)، این جوری که ممکنه افراد تعداد این بارها را افزایش دهند و باید سقفی هم براش باشه. در هر حال خوردن مواد غذایی شیرین ذائقه و علاقه شخص به طعم شیرین را اصلاح نمی کند و یکی از راهکارهای مهم برای تداوم کاهش وزن و حفظ یک وزن مناسب آن است که علایق و عادات غلط را ترک کنیم و عادات سالم را جایگزین آن کنیم. احتمالا در صورتی که میان وعده حاوی فیبر و کربوهیدرات کافی باشد قند آن به تدریج وارد خون می شود و برای مدت زمان بیشتری قند خون فرد را متعادل نگه می دارد و به ندرت افت قند خون ایجاد می شود.۱۶ اسفند، ۱۳۸۹ در ۰۹:۲۹ #96957azyمشارکت کنندهسلام نیکبخت عزیز ممنون که مطلبم مورد توجهتون قرار گرفته ..درست است باید برای هر خوردنی در روز حد تعیین کنیم و نباید اجازه بدیم که عادات اشتباه ملکه ذهن ما بشوند و ذهن را باید کنترل کنیم .شکلات رژیمی هم در روز نباید بیشتر از 6 عدد بشود ..ممنون از شما
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.