یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی، عنوان کرد: پیاز خام موجب کاهش کلسترول خون و مصرف پیاز سرخ شده باعث افزایش کلسترول خون میشود.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از آنا،کوروش جعفریان با بیان اینکه پیاز موجب کاهش کلسترول خون میشود، اظهار کرد: به افرادی که به کلسترول بالا مبتلا هستند،توصیه میشود در وعده غذایی خود پیاز خام، سیر و سبزیجات بگنجانند زیرا این مواد کاهنده کلسترول محسوب میشوند.
وی افزود: این افراد بهتر است روزانه سه تا پنج وعده سبزیجات یا یک سیر متوسط و یا یک عدد پیاز خام مصرف کنند.
این متخصص تغذیه و رژیم غذایی در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: اما اگر پیاز داخل روغن سرخ شود موجب افزایش کلسترول خون میشود به همین دلیل به بیماران مبتلا به کلسترول بالا توصیه میشود از مصرف پیاز داغ خودداری کنند.
جعفریان افزود: اگر این بیماران تمایل به مصرف پیاز داغ داشتند، تنها میتوانند پیاز را در روغن زیتون و در حرارت بسیار پایین و به مقدار اندک سرخ کنند به گونهای که پیاز حرارت زیاد نبیند.