افراد در معرض خطر کمبود روی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #83532
    z.yari
    مشارکت کننده

    کسانی که به هر دلیلی گوشت و لبنیات مصرف نمی ‌کنند، از جمله افرادی هستند که مستعد کمبود روی هستند.
    افرادی که دارای بیماری‌ های گوارشی مانند کولیت اولسراتیو، بیماری کرون، سندرم روده تحریک ‌پذیر و همچنین کسانی که دچار اسهال مزمن هستند، ‌روی مصرفی از رژیم غذایی آن ها جذب نمی ‌شود.
    کسانی ‌که به بیماری‌ های کلیوی، کبدی، دیابت و سرطان مبتلا هستند و گیاهخواران به دلیل عدم‌ مصرف گوشت، میزان روی دریافتی آن ها پایین است و وجود فیتات در حبوبات، غلات کامل و مغزها مانع جذب روی موجود در غذا می‌ شود، لذا در معرض کمبود روی قرار دارند.
    __________________________________________________________________________________________
    زهرا یاری، کارشناس ارشد تغذیه.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.