افراد حساس به پسته به دیگر آجیل ها نیز آلرژی دارند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74820
    zghasemi
    مشارکت کننده

    آلرژی به پسته یکی از خطرناکترین و شایعترین آلرژی هاست و یک تهدید کننده بالقوه زندگی در افراد حساس به این ماده غذایی به شمار می رود. برخی از افراد حساس به پسته، که در مناطق غنی از پسته ایران شایع است، به دیگر آجیل های خوراکی حساسیت نشان می دهند.

    تحقیقی که در مرکز تحقیقات آلرژی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد ، در مرحله نخست شیوع آلرژی پسته در ایران به عنوان عمده ترین منطقه زیر کشت پسته در جهان، صورت گرفت که نتایج این بررسی نشان داد شیوع آلرژی در منطقه ما دو برابر میزان آن در دیگر مناطق دنیا می باشد.

    با اشاره به اینکه هدف بعدی این مطالعه بررسی واکنش بیماران حساس به پسته با آجیل های دیگر از جمله بادام و بادام زمینی بود مطالعات نشان داد افرادی که به پسته حساسیت دارند با دیگر آجیل ها نیز واکنش می دهند که احتمالا به دلیل شباهت تاکسونومیکی این آجیل ها به یکدیگر است.

    با اشاره به اینکه دو درصد از افراد جامعه به مواد غذایی حساسیت و آلرژی دارند؛ قرمزی، خارش و بروز کهیر در پوست و گاهی آبریزش از بینی و آسم از مهم ترین علایم آلرژی به مواد غذایی هستند.

    مغز دانه های خوراکی را یکی از مواد غذایی آلرژی زا می باشد و مغز پسته، بادام خاکی، فندق و از این قبیل می توانند در افراد مستعد آلرژی ایجاد کنند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.