اصول غذایی مقابله با میگرن

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75661
    amini
    مشارکت کننده

    اصول غذایی مقابله با میگرن:

    اصول یک رژیم غذایی مقابله کننده با میگرن عبارت هستند از:

    * تاکید بر مصرف غذاهای ایمن: مثل برنج قهوه ای، سبزیجات پخته مانند بروکلی، اسفناج و … و میوه های پخته و یا خشک شده.

    * اجتناب کامل از مصرف غذاهای محرک سردرد: اگر پس از ترک غذاهای محرک برای مدتی سردردتان کاهش یافت و یا متوقف شد می توانید مجددا غذاهای محرک را امتحان کنید تا اثر آن ها را ارزیابی نمایید و ببینید آیا باز هم با مصرف این نوع غذاها مشکل پیدا می کنید و یا خیر.

    * اگر اجرای 2 اقدام پیشین سردرد شما را کاهش نداد، محدودیت غذایی می تواند به شما کمک نماید که تشخیص دهید که آیا یک محرک غیر معمول سبب سردرد شما شده است یا نه.

    * تغییرات هورمونی بدن تان را به وسیله ی رعایت موارد زیر به حداقل برسانید:

    اجتناب از مصرف محصولات حیوانی و به حداقل رساندن زمان نگهداری روغن های گیاهی و نیز افزایش مصرف غلات پُرفیبر و حبوبات و سبزیجات.

    * می توانید پس از مشاوره با پزشک تان مکمل های زیر را مصرف نمایید:

    مصرف زنجبیل به میزان 2/1 تا 2 قاشق چای خوری (1 تا 2 گرم) از پودر تازه ی زنجبیل در روز

    منیزیم: مصرف روزانه به میزان 400 تا 700 میلی گرم منیزیم( از راه غذا به همراه مکمل یاری) و اگر تنها به صورت مکمل عنصری مصرف شود به میزان 200 میلی گرم در روز.

    کلسیم: با رعایت موارد زیر از تحلیل رفتن کلسیم بدن تان اجتناب نمایید:

    * اجتناب از مصرف بیش از حد پروتئین حیوانی، کافئین، تنباکو، نمک و شکر.

    * اگر به مصرف مکمل های کلسیمی تمایل دارید می توانید روزانه 1000 تا 2000 میلی گرم از مکمل کلسیم عنصری را به همراه 5 میکروگرم از ویتامین D مصرف نمایید.

    * فعالیت بدنی منظم، به حفظ و نگهداری محتوای کلسیم استخوان ها کمک می نماید.

    کلینیک رژیم درمانی نوین_دکتر فرشچی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.