اشکنه یا سوپ تخم‌مرغی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75736
    m.abolfathi
    مشارکت کننده

    قدیما که تنوع محصولات غذایی کم بود، مردم مواد اولیه محدودی داشتن که باید با همونا غذا درست می‌کردن. تخم‌مرغ یکی از خوراکی‌های اساسی بود که هنوز پر مصرف‌ترین خوراکی دنیاست و صد مدل می‌شه پخت‌ش. اشکنه هم یکی از مدلای پخت تخم‌مرغه. هم ساده و سریعه است، هم مثل نیمرو و املت مزه تکراری‌ای نداره. اسم این غذا رو خیلی از ما شنیدیم، اما ممکنه شما هم جزو کسایی باشید که تا به حال اونو نخوردید و طرز پختش رو هم نمی‌دونید.

    برای پختن این غذای قدیمی یه پیاز خرد کنید و با کمی روغن، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک سرخ کنید. بعد از اینکه پیازا سرخ شدن یه مشت شنبلیله خشک یا تازه توش بریزید و قابلمه رو با آب پرکنید. برای هر نفر یه لیواب آب و یه تخم‌مرغ در نظر بگیرید. دو سه دقیقه که از پختن سبزی شنبلیله گذشت، تخم‌مرغا رو تو همین آب طعم‌دار بشکنید و بذارید ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزه. بعد از شکستن تخم‌مرغا تو قابله دیگه غذا رو هم نزنید تا زرده و سفیده قاطی هم نشن.

    چند تیکه نون تست کنید، کاسه‌ها رو بچینید … دینگ دینگ! اشکنه حاضره!

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.