مواد لازم:
كره: 175 گرم
شكر: 125 گرم
پودر بادام: 50 گرم
آرد: 100 گرم
تخممرغ: 2 عدد
وانيل: يك قاشق چايخوري
خمير يوفكا: به ميزان لازم
مواد لازم براي لايه رويه:
شكر: 150 گرم
تخممرغ: 3 عدد
پنيرخامهاي: 200گرم
خامه صبحانه: 100 گرم
پودر بادام: 150 گرم
بادام خرد شده: 50 گرم
آرد گندم: 50 گندم
پودرشكر: 100 گرم
وانيل: يك قاشق چايخوري
روش تهیه :
ابتدا براي تهيه لايه اول كره، شكر و وانيل را با همزن برقي خوب به هم ميزنيم تا مايه پنير خوب پف كند، سپس تخممرغها را به آن اضافه كرده و در حد يكدست شدن مواد به هم ميزنيم. آرد و پودربادام را به مواد اضافه ميكنيم و همه را با همزن برقي خوب ميزنيم تا مايه نرمي حاصل شود. سيني مخصوص فر به اندازه 25×35 سانتيمتر را انتخاب كرده، كف آن را با كره چرب ميكنيم. 2 تا 3 ورق يوفكاي نازك مخصوص باقلوا كف آن پهن كرده يكسوم از مايه آماده شده را با پالت روي آن صاف ميكنيم و دوباره روي آن يوفكا قرار ميدهيم اين كار را بين 3 تا 4 مرحله انجام ميدهيم تا مايه تمام شود. دقت ميكنيم روي سطح مواد در مرحله آخر با يوفكا پوشيده شود. قطر اين مواد در سيني حدود 2 سانتيمتر است.
طرز تهیه لایه رویه :
پودربادام و بادام خرد شده را با 150گرم شكر مخلوط كرده و در كاسه همزن پنيرخامهاي، خامه صبحانه، تخممرغها، پودرشكر، آرد گندم و وانيل را حدود 2 دقيقه به هم ميزنيم تا مواد يكدست شوند و مخلوط شكر و بادام را به مواد اضافه كرده و دوباره شروع به همزدن ميكنيم و روي لايه اول آماده شده در سيني ميريزيم. قالب را حدود يك ساعت روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كردهايم ميپزيم.