اسلايس يوفكا با كرم پنير بادامي

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70749
    susan
    مشارکت کننده

    مواد لازم:
    كره: 175 گرم
    شكر: 125 گرم
    پودر بادام: 50 گرم
    آرد: 100 گرم
    تخم‌مرغ: 2 عدد
    وانيل: يك قاشق چاي‌خوري
    خمير يوفكا: به ميزان لازم

    مواد لازم براي لايه رويه:
    شكر: 150 گرم
    تخم‌مرغ: 3 عدد
    پنيرخامه‌اي: 200گرم
    خامه صبحانه: 100 گرم
    پودر بادام: 150 گرم
    بادام خرد شده: 50 گرم
    آرد گندم: 50 گندم
    پودرشكر: 100 گرم
    وانيل: يك قاشق چاي‌خوري


    روش تهیه :
    ابتدا براي تهيه لايه اول كره، شكر و وانيل را با همزن برقي خوب به هم مي‌زنيم تا مايه پنير خوب پف كند، سپس تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه كرده و در حد يكدست شدن مواد به هم مي‌زنيم. آرد و پودربادام را به مواد اضافه مي‌كنيم و همه را با همزن برقي خوب مي‌زنيم تا مايه نرمي حاصل شود. سيني مخصوص فر به اندازه 25×35 سانتي‌متر را انتخاب كرده، كف آن را با كره چرب مي‌كنيم. 2 تا 3 ورق يوفكاي نازك مخصوص باقلوا كف آن پهن كرده يك‌سوم از مايه آماده شده را با پالت روي آن صاف مي‌كنيم و دوباره روي آن يوفكا قرار مي‌دهيم اين كار را بين 3 تا 4 مرحله انجام مي‌دهيم تا مايه تمام شود. دقت مي‌كنيم روي سطح مواد در مرحله آخر با يوفكا پوشيده شود. قطر اين مواد در سيني حدود 2 سانتي‌متر است.


    طرز تهیه لایه رویه :
    پودربادام و بادام خرد شده را با 150گرم شكر مخلوط كرده و در كاسه همزن پنيرخامه‌اي،‌ خامه صبحانه، تخم‌مرغ‌ها، پودرشكر، آرد گندم و وانيل را حدود 2 دقيقه به هم مي‌زنيم تا مواد يكدست شوند و مخلوط شكر و بادام را به مواد اضافه كرده و دوباره شروع به هم‌زدن مي‌كنيم و روي لايه اول آماده شده در سيني مي‌ريزيم. قالب را حدود يك ساعت روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم مي‌پزيم.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.