يکي از منابع غني بتاکاروتن و لوتيين، اسفناج است؛ 2 آنتي اکسيدان بسيار قوي که اين قابليت را دارند که سلامت بدن را در برابر انواع بيماريها بيمه کنند.
تحقيقات نشان داده است، زناني که بيش از 2 بار در هفته اسفناج ميخورند کمتر از زناني که بهندرت سراغ اسفناج ميروند دچار سرطانپستان ميشوند. خوشبختانه راههاي بسياري براي هر چه خوشمزهتر ميل کردن اسفناج وجود دارد که از آن جمله ميتوان به ماست و اسفناج يا همان بوراني اشاره کرد.
به اين ترتيب بد نيست اگر به هر ترتيب ممکن اسفناج را در برنامه غذايي هفتگي خود چه بسا يک روز در ميان قرار دهيد و با رساندن آنتياکسيدانهاي قوي به بدن، سلامت تان را بهطور کاملا طبيعي تضمين کنيد.
منبع: Natural solution