اسفناج سپر سبـز برابر ویروس ها

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81292
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    اسفناج به اندازه‌ای پرخاصیت و پرفایده است كه توصیه می‌شود در صورتی كه مشكل سنگ كلیه و مفاصل ندارید تا سه نوبت در هفته از آن بخورید و از خواص بی‌نظیر آن بهره‌مند شوید.
    خوراك آدم‌های بی‌اعصاب
    اگر آدم عصبی هستید یا دور و برتان كسی هست كه اعصاب درست و حسابی ندارد حتما اسفناج را وارد رژیم غذایی كنید، چون تركیبات موجود در این سبزی برای تقویت اعصاب و آرام‌بخشی بسیار موثر است.
    استخوان پولادین
    خام یا پخته تفاوتی ندارد؛ اسفناج دارای مقادیر زیادی كلسیم و ویتامین K است كه برای استحكام و ترمیم استخوان‌ها بسیار موثر است. پس اگر خدای ناكرده دچار شكستگی استخوان شده‌اید اسفناج بخورید تا هر چه زودتر بهبود پیدا كنید.
    چشم عقاب
    معمولا سن كه بالا می‌رود یكی از اعضایی كه دچار ضعف می‌شود، چشم است. اما كارتنوئیدهای موجود در اسفناج یكی از موثرترین راه‌ها برای جلوگیری از پیر چشمی، آب‌مروارید و ضعف بینایی است.
    نكات خواندنی درباره اسفناج
    اسفناج از خانواده چغندر است.
    اسفناج علاوه بر اینكه به عنوان رنگ خوراكی كاربرد دارد از آن برای تولید رنگ‌های باكیفیت برای مصارف هنری نیز استفاده می‌شود.
    كشور چین به تنهایی 85درصد اسفناج جهان را تولید می‌كند.
    یك پیمانه اسفناج دارای 40‌كالری است در حالی كه یك‌چهارم شكلات كیت‌كت 57 كالری دارد.
    اسفناج دارای ماده شیمیایی به نام اگزالات است كه با وجود قرار گرفتن در رده مواد مفید برای بدن اما مصرف بیش از حد آن ممكن است باعث ایجاد سنگ مثانه و كلیه شود، بنابراین برای افراد مبتلا به ورم مفاصل و كلیه‌ها و مثانه‌های سنگ‌ساز مناسب نیست.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.