برگهای سبز و تازه اسفناج را در وعده های غذایی خود به جای دیگر سبزیجات استفاده کنید.مصرف اسفناج در پیشگیری از سرطان سینه ،معده و پوست موثر است،اغلب متخصصان،سلامتی فواید مرتبط با اسفناج را کشف کرده اند،بنابر این هنگامیکه تنها سالاد میخواهید یا هنگامیکه میخواهید از سبزیجات در ساندویچ و غذای خود استفاده کنیدبهتر است به جای کاهو از اسفناج استفاده کنید.
بر اساس آخرین تحقیقات،موارد زیر نشان میدهد که چرا اسفناج برای بدن شما مفید است،و اینکه چقدر از بروز بیماریها جلوگیری میکند:
1-ویتامینها و مواد مغذی در اسفناج:پروتئین،آهن،بتاکاروتن،کاروتنوئید،ترکیبات فلاون ،ویتامین A , Cو اسید فولیک و فیبر رژیمی،روی،کلسیم،پتاسیم و کاروتنوئیدها ست
2-فاقد چربی و کلسترول بودن اسفناج.
3-تاثیر اسفناج در جلوگیری از بیماریها:حاوی آنتی اکسیدان قوی در جلوگیری از سرطان پروستات،تخمدان،سینه،و معده .حاوی منیزیم،در جلوگیری از نوسانات فشار خون و تنظیم میزان قند خون
4-کمک به سلامتی چشم،رفع و خارش و خستگی چشم
به یاد داشته باشید که اگر دچار مشکلات بیماری کیسه صفرا و کلیه هستید،بدلیل اسید اوکسالیک موجود در اسفناج، شاید با شما سازگار نباشد.بنابراین قبل از مصرف،با پزشکتان مشورت کنید.