محققان اظهار کرده اند که مصرف اسفناج نه تنها برای سلامت بدن مفید است بلکه به کاهش وزن کمک می کند.
محققان در دانشگاه لوند در سوئد به تازگی کشف کرده اند که افرادی که عصاره اسفناج مصرف می کنند اشتهایشان کاهش می یابد.در این مطالعه افراد مورد بررسی را به دو گروه تقسیم کردند و به یک گروه روزی یک لیوان عصاره اسفناج دادند.محققان متوجه شدند : افرادی که عصاره اسفناج مصرف می کردند در مقایسه با افراد گروه دوم در طول روز دچار کاهش اشتها می شدند.
این مطالعه نشان داد که میزان هورمون سیری در خون گروهی که اسفناج مصرف می کردند بیشتر و نوسان سطح گلوکز در خون آنها کمتر بود.
ترکیب تیلاکوئید در اسفناج و دیگر برگ های سبز روند هضم غذا را کند می کند و از این رو فرد برای مدت زمان بیشتری احساس سیری می کند. تیلاکوئید روند هضم چربی را کند می کند به این معنی که دستگاه گوارشی به زمان بیشتری برای هضم غذا نیاز دارد.
این در حالی است که مواد غذایی فرآوری شده تنها در بخش های اولیه دستگاه گوارشی هضم می شوند و از این رو هورمون های اصلی مرتبط با دستگاه گوارشی نمی توانند آزاد شوند.مصرف مواد غذایی فرآوری شده همانند این است که دستگاه گوارشی بیکار مانده باشد.
این در حالی است که برای جدا شدن تیلاکوئید موجود در اسفناج از سلول های گیاه، اسفناج باید له، تصفیه و اجزای آن تفکیک شود، چرا که بدن نمی تواند اسفناج را در یک مرحله هضم کند.