اسرار طول عمر ژاپنی ها (۱)

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    matin
    مشارکت کننده

شايد اغلب شما شنيده باشيد كه ژاپنى ها نسبت به ساير مردم جهان عمر طولانى ترى دارند. علت اين طول عمر زياد مربوط به رژيم غذايى آنهاست. درحقيقت رژيم غذايى مردم ژاپن برپايه خوردن غذاهاى خوشمزه و چشيدن آنها استوار نيست، بلكه بيشتر غذاها با توجه به فوائد و مزايايى كه براى سلامتى دارند، مصرف مى شوند. برخلاف اينكه بگويند: «من دوست دارم اين غذا را بخورم» طرز فكر عاقلانه و تصميم آگاهانه اين مردم چنين است: «خوردن چه چيزى براى من مفيد است؟»
    اما داشتن عمرى طولانى وسوسه اى است كه افراد زيادى را به فكر واداشته تا با دانستن اسرار طول عمر ژاپنى ها و الگوبردارى از آن، چندسالى به عمرشان بيفزايند. اگر زندگى بر وفق مرادتان است و مايل نيستيد به اين زودى ها تمام شود، از همين فردا سعى كنيد با توجه به رموز زير رژيم غذايى سالم تر و درنتيجه عمر طولانى ترى داشته باشيد.
    راز اول
    خوردن ماهى به جاى گوشت قرمز اولين رمز طول عمر ژاپنى هاست كه منجربه كاهش خطر حملات قلبى مى شود. ماهى يكى از اجزاى اصلى اغلب غذاهاى ژاپنى براى تأمين پروتئين موردنياز بدن است. گوشت قرمز قيمت بالاترى دارد و معمولاً به مقدار كمى مصرف مى شود. ضمن اينكه ماهى غذاى سالمترى است و هرچه تازه تر باشد فوايد بيشترى دارد. ماهى ها در ژاپن خام مصرف نمى شوند و روش هاى آماده سازى متعددى از جمله كبابى كردن، پختن، سرخ كردن، پوره و … براى مصرف ماهى وجود دارد. همچنين زنان ژاپنى معتقدند كه پوست ماهى باعث بروز زيبايى طبيعى پوستشان شده و رنگ چهره را باز مى كند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.