-
نویسندهنوشتهها
-
۲۶ اردیبهشت، ۱۳۹۰ در ۰۱:۱۵ #70394matinمشارکت کننده
در مقاله قبلی به راز اول اسرار طول عمر ژاپني ها اشاره کردیم،اینک میپردازیم به سایر رازها :
راز دوم:
استفاده از سويا در رژيم غذايي دومين راز طول عمر ژاپني هاست. فرآورده هاي سويا به كاهش بيماري هاي قلبي و پايين آوردن فشار خون كمك مي كنند و يك منبع عالي پروتئين محسوب مي شوند. توفو(يك نوع غذاي ژاپني كه با سويا تهيه مي شود) و ساير فرآورده هاي سويا از اجزاي اصلي رژيم غذايي ژاپني ها هستند. بررسي هاي انجام شده نشان مي دهد كه چربي هاي اشباع شده موجود در گوشت و لبنيات باعث افزايش كلسترول خون مي شود. اما غذاهاي مشتق شده از گياهاني چون سويا اثر معكوسي نسبت به مصرف گوشت و فرآورده هاي لبني دارند و براي سلامتي بسيار مفيدند. دانه هاي سويا ميزان پروتئين كافي و موردنياز بدن را بدون داشتن چربي اشباع شده و كلسترول موجود در گوشت، تأمين مي كند. ضمن اين كه فاقد چربي زياد موجود در فرآورده هاي لبني است. سس سويا، توفو و ناتو(دانه هاي سوياي مخلوط شده با تخم مرغ خام كه با برنج خورده مي شود) نمونه هايي از غذا هاي تهيه شده با سويا هستند كه هر روز توسط مردم ژاپن مصرف مي شوند.راز سوم:
مصرف آرد گندم و آرد غلات سومين رمز داشتن عمري طولاني است كه ژاپني ها از آن بهره مندند و به مراحل هضم غذا كمك مي كند. مصرف نشاسته در رژيم غذايي آن ها حداقل است و اغلب غذاهايي كه مي خورند اصلاً آرد سفيد ندارد. هم چنين رشته فرنگي ژاپني ها از آرد غلات يا آرد گندم تهيه مي شود كه هردو اين آردها سالم تر از آرد سفيد غني شده هستند. برنج نيز يكي ديگر از غذاهاي اصلي ژاپني هاست كه البته فقط شامل يك كاسه كوچك در هر وعده غذايي است و نه بيشتر.
در مقالات بعدی به سایر رازها اشاره خواهیم کرد.
و آخرین راز:
داشتن وعده هاي غذايي كم حجم رمز ديگر افزايش طول عمر است. پرس هاي غذايي كوچك امكان غذا خوردن بيش از اندازه را كاهش مي دهد و بدين منظور غذا هاي ژاپني ها در ظروف كوچكي سرو مي شود. هم چنين خوراك ژاپني هاي سنتي تقريباً نصف يك پرس غذاي معمولي غربي هاست. با وجود اين كه اغلب غذاهايي كه اين افراد مي خورند سالم است ولي در غذا خوردن زياده روي نمي كنند و سهم هر نفر مقدار ناچيزي را شامل مي شود.۲۶ اردیبهشت، ۱۳۹۰ در ۰۲:۰۸ #97453susanمشارکت کنندهمن در يك مقاله خوندم دليل استفاده نكردن گوشت قرمز در ژاپن در دورانهاي گذشته اين بوده كه گوشت قرمز جزء غذاهاي اعياني به حساب مي آمده و مردم عادي قادر به تهيه آن نبودند براي همين بيشتر از سبزيجات و صيفي جات استفاده ميكردند و معمولاً گوشتي كه مصرف ميكردند گوشت ماهي بود
دليل ديگه ميتونه استفاده از چوب هايي باشه كه بجاي قاشق استفاده ميكردند چون با اين چوبها نميتوني غذاي زيادي برداري و زود خسته ميشيد. وقتي هم كه استفاده از قاشق رايج شد قاشق هايي كه استفاده ميكردند قاشق هاي كوچك بود كه نميشد حجم زيادي از غذا با اونها رو برداشت.ولي برعكس ما ايراني ها ، كه روز به روز اندازه ظرف و ظروف بين ما داره بزرگتر ميشه تازه افتخار هم ميكنيم قبلاً توي رستورانها غذا را رو تو بشقاب برات سرو ميكردن و حالا داخل ديس هاي كه يكم از ديس هاي معمولي كوچكتره سرو ميكنن. به فرض اگه سيخ كباب يا جوجه اي كه برات ميارن بجاي 20 سانت 29 سانت باشه زمين و زمان رو بهم ميريزيم كه چرا اين سيخ كباب كوچيكه يا بجاي ده تيكه جوجه نه تيكه داره و خيلي چيزاي ديگه…………………………..۲۶ اردیبهشت، ۱۳۹۰ در ۰۴:۲۹ #97461madjdمدیرکلخندیدن زیاد، فعالیت های بدنی و رژیم غذایی از جمله دلایل طول عمر ژاپنی هاست به طوری که در این کشور اکنون بیش از 30 هزار سالخورده بالای 100 سال وجود دارد.
بر اساس سرشماری جدید در ژاپن، در این کشور بیش از 30 هزار نفر بالای 100 سال عمر دارند که در هیچ کشور دیگر چنین رقمی درباره افراد بالای 100 سال وجود ندارد و این برای مردم این کشور یک افتخارملی است.
۲۶ اردیبهشت، ۱۳۹۰ در ۲۳:۴۷ #97473ناشناسمیهمانجالب بود. راستی ژاپنی ها چای نمی خورند نه؟ چای سبزی در ژاپنی ها رواج نداشته، در چینی ها رواج داشته، درسته؟
۲۷ اردیبهشت، ۱۳۹۰ در ۰۱:۵۱ #97483susanمشارکت کنندهولي من فكر كنم كلاً آسياي شرقي چاي سبز مصرف ميكنن تازه چاي سفيد هم استفاده ميكنن كه كلي خاصيت داره من خودم يه مطلب درباره چاي سفيد گذاشتم بخون جالبه
۲۷ اردیبهشت، ۱۳۹۰ در ۰۸:۲۸ #97494matinمشارکت کنندهژاپنیها چای میخورند اما از نوع چای سبز و سفید،چای میخورند اما به آن معتاد نیستند. چای بدون افزودنیها(چای غیرعطری و…) در واقع آنها چای سبز تازه دم فرآوری شده را مصرف میکنند.در فنجانهایی کوچک .
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.