استیک با سس کارامل و هویج

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76931
    ناشناس
    میهمان

     

    گوشت گاو
    1 قاشق چای خوری نمک
    1 قاشق چای خوری چاشنی لیمو و فلفل الیت
    3 قاشق غذاخوری کره
    1 قاشق غذا خوری شکر قهوه ای
    یک چهارم فنجان کرم
    پیاز تازه برای تزئین

    به استیک نمک و فلفل بزنید.
    یک قاشق غذاخوری کره را در یک دیگ با حرارت متوسط تقریبا زیاد ذوب کنید. استیک را به آن اضافه کرده و به مدت 3 دقیقه هر دو طرف آن را سرخ کنید.
    استیک را از روی گاز بردارید و آن را همچنان گرم نگه دارید.
    2 قاشق غذاخوری کره و شکر را اضافه کرده و بهم بزنید ، تا زمانی که شکر حل و قهوه ای شود.سپس آنرا از روی حرارات بردارید.
    سس را به آن اضافه کرده و بهم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
    مجددا آن را روی حرارت گذاشته و بهم بزنید تا غلیظ شود سپس آن را روی استیک بریزید.
    در صورت دلخواه از چاشنی استفاده نمایید.

    #100519
    zghasemi
    مشارکت کننده

    اگه مثل عکسش خوشمزه باشه که عالیهههههه

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.