استفاده از قندهای ضدسرطان خرما

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78987
    zghasemi
    مشارکت کننده

    قندهای خرما دارای ویژگی‌هایی چون ضدسرطانی و صددرصد طبیعی است و بدون هیچ‌گونه افزودنی می‌توان این قند را تهیه کرد که برای افراد دیابتی و نیز سایر افراد مورد استفاده قرار گیرد.

    قند خرما بدون استفاده از عملیات حرارت‌دهی و خیس کردن تهیه می‌شود و مدت ماندگاری آن نیز تا یک سال می‌تواند، باشد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.