از گياهان سفيد بخوريد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81642
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    همه مي دانيم براي اينکه سالم بمانيم و از افزايش وزن پيشگيري کنيم، لازم است موادغذايي با رنگ هاي مختلف مصرف کنيم و از مصرف موادغذايي سفيد تصفيه شده بپرهيزيم.
    اما متاسفانه بيشتر مردم از خوردن موادغذايي سفيد سالم که سرشار از فلاوانوئيد کوئرستين است و خاصيت ضدالتهابي و مفيد براي قلب و عروق دارد، مي پرهيزند. نوع ماده غذايي موجود است که حتما بايد به برنامه غذايي روزانه افزوده شود.
    پياز و سير: آليوم نوعي فيتوکميکال موجود در اين دو ماده غذايي خطر بروز سرطان رکتال، کولون و معده را کاهش مي دهد.
    لوبيا سفيد: سرشار از فيبر است و ميزان کلسترول را کاهش مي دهد.
    سيب زميني:اغلب افراد تصور مي کنند که با خوردن سيب زميني که حاوي نشاسته است، دچار افزايش وزن مي شوند، در حالي که مصرف متناسب سيب زميني کاهش دهنده فشار خون و سرشار از پتاسيم است.
    قارچ:ماده اي کم کالري و فاقد چربي، کلسترول و گلوتن است سرشار از مواد مغذي مهم از جمله سلنيم، پتاسيم، ريبوفلاوين، نياسين و ويتامين D است.
    گل کلم: حاوي آنتي اکسيدان، فولات، ويتامين هاي A و B است که در رشد سلول ها موثراست و براي زنان باردار مفيد است.کلسيم موجود در آن براي تقويت استخوان و دندان مفيد است و از بروز پوکي استخوان پيشگيري مي کند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.