-
نویسندهنوشتهها
-
۱۹ شهریور، ۱۳۹۰ در ۱۰:۰۹ #71125
Zohre Azimi
مشارکت کنندهكمبود برخی مواد غذایی باعث سفید شدن زودرس موها میشود كه با رعایت یك رژیم خوب شاید بتوان از آن جلوگیری كرد. مصرف غـذاهـای سـرشـار از ویـتامینB مانند برنج، تخممرغ، سبوس گندم و سبزیجات بسیار مؤثر است و سفیدی مو را به تأخیر میاندازد. عنصر مس از آن دسته عناصری است كه نقش زیادی در جلوگیری از سفید شدن موها دارد. غذاهایی چون قارچ، سیبزمینی، عدس، نخودفرنگی، لوبیا، موز، هلو، گلابی و سیب غنی از مس هستند. مصرف نان جو در رژیم غذایی، خوردن یك لیوان جوشانده سبوس گندم، جو و برنج در روز و خـوردن یـك قاشق مرباخوری پودر سـبـوس برنج مخلوط شده با شكر در روز میتواند در جلوگیری و نیز درمان سفیدی مو مؤثر باشد.
در كنار این ها، استفاده از سیر، پیاز، موسیر و تره نیز كه سرشار از منگنز هستند میتواند مفید باشد.۱۹ شهریور، ۱۳۹۰ در ۱۰:۴۲ #97863zahra jamshidi
مشارکت کنندهممنون از ارسال جالب و مفید شما
در یـك قاشق مرباخوری پودر سـبـوس برنج مخلوط شده با شكر ، این شکر چه نقشی داره؟ اصلاً جز طعم نقشی هم داره؟
ویتامین های گروه B در معرض حرارت مقاومت بسیاری کمی دارند . در جوشانده سبوس گندم این ویتامین ها از بین نمی روند؟؟۲۰ شهریور، ۱۳۹۰ در ۰۹:۲۸ #97869Zohre Azimi
مشارکت کنندهاز دقت و توجه شما ممنونم .
همان طور که شما فرمودید شکر در اینجا فقط نقش طعم دهندگی داره.
اتفاقا همه ویتامین های گروه B به حرارت مقاومت پایینی ندارند !۲۰ شهریور، ۱۳۹۰ در ۰۹:۲۸ #97870Zohre Azimi
مشارکت کنندهاز دقت و توجه شما ممنونم .
همان طور که شما فرمودید شکر در اینجا فقط نقش طعم دهندگی داره.
اتفاقا همه ویتامین های گروه B به حرارت مقاومت پایینی ندارند !۲۲ شهریور، ۱۳۹۰ در ۰۲:۱۱ #97876madjd
مدیرکلدر مورد افرادی که بطور ژنتیکی، دچار سفیدی موی زودرس هستند هم مفید است؟
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.







