-
نویسندهنوشتهها
-
۲۷ آذر، ۱۳۸۹ در ۰۵:۰۱ #69417n.fazelمشارکت کننده
مكزيكيها عادت دارند زياد فلفل بخورند. فلفل، حاوي تركيباتي با خاصيت آنتياكسيداني است و در صورتي كه تازه به مصرف برسد ويتامين C فراواني را به مصرفكننده ميرساند…
اگر فلفل به مقدار كم مصرف شود، خوب است و ميتواند به هضم غذا كمك كند اما مصرف بالاي آن، باعث ترشح بيش از اندازه اسيدمعده و تحريك سيستم عصبي ميشود.
يكي ديگر از عادات مردم اين كشور، مصرف زياد گوجهفرنگي است. گوجهفرنگي ليكوپن بالايي دارد. ليكوپن در دسته كاروتونييدها جاي ميگيرد كه پيشساز ويتامين A هستند ثابت شده كه اين دسته از كاروتونييدها ضدسرطان هستند و چه خام، چه پخته ميتوانند مفيد باشند. البته ليكوپن نوع پخته آنها قابل جذبتر است. يكي ديگر از سبزيجاتي كه مكزيكيها زياد ميخورند، گشنيز است. اين سبزي غني از ويتامين A و C است، فيبر بالايي دارد و در عين حال يك كاهنده قندخون محسوب ميشود. به همين دليل مصرف زياد آن براي ديابتيها خوب است. در ضمن گشنيز، تقويتكننده معده است و به هضم غذا كمك ميكند.ذرت هم در ميان مكزيكيها طرفداران زيادي دارد. نياسين يكي از ويتامينهاي گروه B است كه در ذرت به شكل نياسين وجود دارد. اگر ذرت بهعنوان غله اصلي مورد استفاده قرار گيرد، سبب كمبود نياسين در بدن ميشود اما خواباندن ذرت در مواد قليايي، سبب آزادشدن نياسين و برطرف شدن مشكل ياد شده خواهد شد. البته ما كه ذرت را به مقدار كم مصرف ميكنيم حتي اگر آن را در قليا نخوابانيم مشكلي ايجاد نخواهد كرد زيرا نياسين را از منابع ديگر دريافت ميكنيم. مكزيكيها ليموترش هم زياد ميخورند درباره اين عادت نيز بايد گفت، ليموترش غني از ويتامين C است و اگر همراه با غذا مصرف شود باعث خواهد شد آهني كه در منابع گياهي موجود است بهتر جذب شود.
یكي از عادات خيلي خوب ديگر مكزيكيها، خوردن يك عصرانه مفصل در ساعت 4 و نخوردن شام است. شام تعريف خاصي دارد و عصرانه مفصل مانند شامي است كه زودتر مصرف ميشود. توصيه هميشگي ما اين است كه زود شام بخوريم چون هم بهتر هضم ميشود و هم اينكه خوردن ديروقت شام، ميزان ترشح هورمون ملاتونين را پايين آورد و باعث كمخوابي و بيخوابي ميشود. پس بايد از مكزيكيها بياموزيم كه به جاي شام دير وقت، عصرانهاي مفصل مصرف كنيم.
۲۸ آذر، ۱۳۸۹ در ۰۳:۲۵ #96311madjdمدیرکلچقدر مکزیکی ها healthyهستن!!!
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.