از مصرف نمک پتاسیم بدون تایید پزشک خودداری کنید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81459
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    از مصرف نمک پتاسیم یا مواد غذایی کم نمک (کم سدیم) بدون تایید پزشک خودداری کنید.
    برای حفظ طعم شوری در برخی از محصولات غذایی از مقادیر زیادی پتاسیم استفاده می‌شود که مصرف آنها موجب افزایش بیش از حد پتاسیم خون می‌شود.
    در صورت مصرف نمک پتاسیم ممکن است لازم باشد با انجام آزمایش خون سطح پتاسیم خون را زیر نظر پزشک به طور مرتب کنترل کرد.
    ضرورت استفاده از نمک پتاسیم فقط برای درمان و جلوگیری از کاهش سطح پتاسیم در افرادی است که بر اثر مصرف داروهای مدر یا برخی داروهای دیگر و یا برخی بیماری‌های خاص ممکن است دچار افت پتاسیم خون شده باشند.
    فرآوری مواد غذایی سبب کاهش میزان پتاسیم می‌شود، حبوباتی مانند لوبیا و نخود، مغز دانه‌ها مانند گردو، فندق، پسته و بادام، سبزیجاتی مانند اسفناج، هویج و جعفری و میوه‌هایی مانند موز و خرما دارای منابع پتاسیم هستند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.