مصرف نانی که قهوهای رنگ و برشته است میتواند سم خطرناکی را وارد بدن فرد کند. مشکل اصلی نانهای مصرفی ما که معمولا به صورت سنتی در تنور تهیه میشود بدلیل حرارت بالای آن منجر به سوختگی و سمی شدن نانها خواهد شد. مصرف نانی که قهوهای رنگ و برشته است میتواند سم خطرناکی را وارد بدن فرد کند از اینرو مصرف مواد غذایی که سوخته است احتمال ابتلا به سرطان را در فرد مصرف کننده افزایش میدهد. ماده سمی که در نان سوخته وجود دارد به محض ورود به بدن تجزیه شده و منجر به تولید مادهای میشود که شامل انواع عفونتها و آسیب به سیستم ایمنی بدن خواهد شد. از تست کردن نان بپرهیزید و همچنین نان سوخاری که رنگ آن روشن است خریداری کنید.