با کمی اطمینان میتوان گفت که هیچ میوهای محبوبتر از سیب در فصل پاییز وجود ندارد، و واقعا نادیده گرفتن سیب در پاییز سخت است؛ بهخصوص با تنوع و رنگهای مختلفی که دارند.
بهتر است هر بار که سیب میخرید، یک نوع جدید را انتخاب کنید، تا طعمها و بافتهای متفاوت سیبها را امتحان کنید. بعضی از سیبها طوری طراحی شدهاندکه ماندگاری زیادی دارند، و به همین خاطر نگهداری آنها در خانه راحتتر است.
به نظر بعضی از متخصصان، اگر از غلات صبحانه به همراه چند تکه سیب، دارچین و مقداری شکر قهوهای استفاده کنید، وعده فوقالعادهای برای صبحانه خواهید داشت.
یکی از میوههای دیگر پاییزی که اهمیت زیادی دارد، گلابی است، که میتوانند بهراحتی در انواع سالادها یا پختوپز غذاها یا کیکهای خانگی استفاده شوند.
گلابی مثل سیب، منبع خوبی از فیبر است که علاوه بر داشتن طعم شیرین، کالری کمی هم دارد. میتوانید گلابیها را وقتی بخرید که خیلی سفت هستند، چون اگر چند روز در خانه بمانند، نرم و شیرین میشوند. علاوه بر اینکه میتوانید گلابی را به سالاد اضافه کنید، استفاده از آنها بهعنوان بخشی از صبحانه بههمراه انواع مغزها میتواند برای شما مفید باشد.