از غذاهایی دارای سدیم بالا دوری کنید

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77472
    s.farzi
    مشارکت کننده

    کاهش وزن موجب پائین آمدن فشار ماکزیمم و مینیمم می‌شود و بیماران مبتلا به افزایش فشارخون ملزم به رعایت رژیم هستند تا وزن آنها با قد و استخوان‌ بندیشان متناسب شود.
    از خوردن سوسیس، کالباس، کنسرو گوشت، برگرها و سایر فرآورده‌های گوشتی به علت دارا بودن مقادیر بالای سدیم باید پرهیز کرد و همچنین سبزی‌های کنسرو شده در آب نمک، زیتون شور، چیپس و سایر تنقلات شور نباید مصرف شوند.

    غذاهای رستورانی نیز اکثرا بیش از حد لازم حاوی نمک هستند و مصرفشان مضر است، ماهی دودی یا کنسرو شده و تن ماهی سرشار از سدیم و مضر است.
    مواد حاوی کافئین از قبیل قهوه، چای و نوشابه‌های کولا سبب افزایش فشارخون می‌شوند و باید در حد اعتدال مصرف شوند.

    باید عادت کنیم از روی برچسب مواد غذایی پی به میزان سدیم آنها ببریم و در صورتی که مقدار سدیم آن زیاد است آن را مصرفش نکنیم.
    از مصرف خودسرانه شربت‌های دارویی مانند شربت‌های ضد اسید معده یا آنتی بیوتیک که ممکن است نمک زیاد داشته باشد خودداری کنید.

    #100798
    madjd
    مدیرکل

    روزانه 200 میلی گرم سدیم، حداقل نیاز یك فرد بالغ را برآورده می كند.
    مقدار نرمال سدیم خون ، 136 تا 145 میلی اكی والان در لیتر است. اگر میزان سدیم خون كمتر از این مقدار شود فرد دچار عارضه ای بنام هیپوناتریومی می شود و اگر بیشتر از این مقدار شود دچار هیپرناتریومی خواهد شد.

    #100799
    madjd
    مدیرکل

    با افزایش مقدار سدیم خون، فشار خون بالا رفته ، خطر بیماری های قلبی-عروقی، سكته و آسیبهای قلبی وجود دارد. برای كاهش احتمال بروز این عوارض به افراد توصیه می شود منابع پتاسیم، كلسیم و منیزیم را بیشتر دریافت كنند.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.