-
نویسندهنوشتهها
-
۲۸ دی، ۱۳۹۲ در ۰۶:۱۹ #81331
Shafiei
مشارکت کنندهسنجد میوه ای که به صورت خشک شده از آن استفده میشود و این میوه طبعی خشک و سرد دارد. از سری خواص آن میتوان به قابض بودن آن اشاره کرد. همچنین به دلیل داشتن ویتامین k این میوه ضد خونریزی است . برای دفع سموم و باکتری های معده و روده بسیار مفید و ضروری است. برای کسانی که از سردرد رتج میبرند خوردن سنجد توصیه میشود.
– بوئیدن گل سنجد برای اشخاص فلج و کسانی که لقوه دارند مفید است. البته دختران جوان از بوئیدن آن خودداری کنند چون باعث ازدیاد شهوت در خانمها میگردد.
– سنجد برای کسانی که نرمی استخوان و پوکی استخوان دارند مفید است. روش استفاده: پودر سنجد ۲ قسمت و پودر سویای بوداده ۱ قسمت را با عسل مخلوط کرده روزی یک قاشق یا ۲ قاشق غذاخوری با یک لیوان شیر میل شود. این صبحانه برای آقایان و خانمها بسیار مفید میباشد.
– برگ درخت سنجد به صورت ضماد باعث میشود که دمل زود سر باز کند.
– برگ درخت سنجد را در روغن زیتون بجوشانید (ابتدا به مدت ۲۴ ساعت برگ را در روغن زیتون نگاه دارید سپس با حرارت ملایم بجوشانید تا له شود اگر محتوی را در یک شیشه سر بسته بگذارید و در آب جوش بیندازید تا بجوشد و له شود خاصیت آن بیشتر است) این روغن برای ورم مفاصل و اعضای بیحس مفید است. همچنین اگر این روغن را بر سر بمالند باعث بلندی مو میشود.
– میوه سنجد ضدیرقان میباشد.
– کسانی که تکرر ادرار دارند سنجد بخورند.
– کسانی که سکسکه میکنند برای درمان آن ۵۰ دانه سنجد و یک لیوان شیر بخورند.
-مصرف سنجد درمانگر ورم کیسة صفراست.
– سنجد باعث قوی شدن ساقها میگردد به کودکان خود روزی ۲۰ تا ۵۰ دانه بدهید.
– سنجد عامل بیماری جذام را از بین میبرد.
– سنجد برای اشخاصی که یبوست دارند مضر است.
– سنجد تب بر است.
– سنجد کلیهها را گرم میکند و معده را تمیز میکند.
– سنجد ضد بلغم است.
– جوشاندة پوست سنجد اگر مزمزه شود ریشه دندان را محکم میکند و از خونریزی جلوگیری میکند بدین صورت که پوست سنجد را بجوشانید و صاف کنید سپس آن را مزمزه کنید.
– خانمهایی که خونریزی غیرطبیعی دارند بعد از پاک شدن به مدت ۱۴ روز، روزی ۳۰ دانه سنجد بخورند در صورتی که یبوست نداشته باشند چنانچه یبوست داشتند قبل از خوردن سنجد سوپ ملایم بخورند.
– سردردهایی که علامت مشخصی ندارند از سنجد استفاده شود.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.