از تفاله های هویج در آشپزی استفاده کنید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #89867
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    وقتی با دستگاه آبمیوه‌گیری آب هویج می‌گیرید تفاله‌هایش را دور نریزید؛ می‌توانید با بسته‌بندی و نگهداری آنها در فریزر از این مواد ظاهرا بلااستفاده در آشپزی‌های آینده خود استفاده بهینه کنید.

    اولین کاربرد تفاله هویج در آشپزی :

    وقتی قصد پخت خورش فسنجان دارید، می‌توانید به اندازه پودر گردو از این تفاله‌های نگهداری شده هویج استفاده مجدد کنید. آنها را در روغن تفت دهید و به خورش بیفزایید. با این کار، خورش فسنجان علاوه بر مزه بهتر، رنگ هویج می‌گیرد انگار که به آن زعفران زده‌اید!

    دومین کاربرد تفاله هویج در آشپزی :

    وقتی سوپ تهیه می‌کنید مقداری از تفاله‌های هویج را در آن بریزید تا هم زودتر بپزد هم این‌که سوپتان لعاب بیشتری بیندازد.

    سومین کاربرد تفاله هویج در آشپزی:

    هنگام پخت کوکوی سبزی یا سیب زمینی، مقداری از تفاله‌های هویج را به مایه کوکو اضافه کنید (البته بهتر است در این مورد تفاله‌ها فریز نشده باشند) کوکوی شما خوش‌طعم‌تر خواهد شد.

    چهارمین کاربرد تفاله هویج در آشپزی :

    در زمان پخت مرغ، پیاز را رنده کرده، از این تفاله‌های هویج به آن اضافه کنید تا به مرغ طعم بهتری داده شود و بوی مرغ بشدت کاهش می‌یابد.

    پنجمبن کاربرد تفاله هویج در آشپزی :

    هنگام پخت برنج، با تفاله‌های هویج می‌توانید ته‌دیگ هویج درست کنید. کمی از آنها را با ماست و تخم مرغ و زعفران و نمک مخلوط کرده، از برنج آبکش‌شده یکی دو کفگیر به مواد اضافه کنید و ته قابلمه برنجتان که از قبل روغن در آن داغ کرده‌اید پخش کنید و برنج را روی آن بریزید. ته‌دیگی بسیار خوشمزه عایدتان خواهد شد!

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.