تـاریـخ مـصرف مواد غذایی، راهنمایی برای مصرف كننده می باشد تا مدت زمان نگهداری ماده ی غذایی را قبل از فاسد شدن آن بداند، مشــروط بـر ایـنـكه شرایـط نگهداری ماده غذایی كاملا رعایت گردد. ایـن مـدت بـه عــوامــلـی همچون تركیبات مواد غذایی، نوع بسته بندی و چگونگی نگهداری آنهـابستگی دارد.
حال مدت زمان و شرایط نگهداری تعدادی از مواد غذایی را برایتان بیان می کنیم.
1- سس كچاپ و خردل: 4 تا 6 ماه داخل یخچال
2- ترشی : 1 سال
3- نان : 3تا 5 روز بیرون یخچال، 1هفته داخل یخچال، 3ماه داخل فریزر
4- آجیل : 8 ماه
5- ماكارونی : 2 سال (در بسته بندی)
6- آب میوه(در قوطی) : 6 ماه
7- سركه : نامحدود (تنها در ظروف شیشه ای نگهداری شود)
8- ادویه جات : 24 ماه (در جای خشك و دربسته)
9- چای : 18 ماه (در بسته)
10- شكر : 24 ماه (در جای خشك و در بسته)
11- برنج: 24 ماه (در مكان خشك و دربسته)
12- روغن زیتون: 24 ماه
13- بیكینگ پودر: 18 ماه (مكان خشك و در بسته)
14- جوش شیرین: 24 ماه (مكان خشك و در بسته)
15- غلات: 6 تا 12 ماه (در بسته بندی)، 2 تا 3 ماه
16- شكلات: 12 ماه (در جای خنك)
17- آرد: 6 تا 8 ماه (ظرف در بسته)
18- ژله: 7 ماه
19- عسل : 12 ماه
20- سس مایونز: 2 تا 3 ماه (در فریز نگهداری نگردد)
21- نمك : نامحدود