-
نویسندهنوشتهها
-
۲۲ آذر، ۱۳۹۱ در ۰۷:۴۴ #74919farzaneh negahbanمشارکت کننده
سازمان غذا و داروی آمریکا، برچسب ادعای سلامت مواد غذایی را که می گوید 25 گرم پروتئین سویا در روز به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی کم چربی و کم کلسترول، ممکن است خطر بیماری های قلبی را کاهش دهد را تایید می کند.
علاوه بر این، تحقیقات نشان داده اند که سویا باعث کاهش سطح کلسترول خون در حدود 3 تا5 درصد می شود.
اجزاي سویا نیز ممکن است کمک به انجام کار بهتر رگهای خونی و در نهایت کاهش فشار خون کند.
سویا با داشتن مقادیر زیادی فیبر بعنوان یک امتیاز بزرگ، به کنترل وزن كمك مي كند.
سویا حاوی بسیاری از آنتی اکسیدانها است که به پیشگیری از بیماری هاي مزمن مرتبط با استرس اکسیداتیو مانند سرطان، بیماری های قلبی عروقی، و دیابت کمک می کند. پروتئین سویا با قابلیت هضم بالا، دارای کیفیت بالایی در مقایسه با پروتئین های گوشت گاو، پروتئین های شیر و ماهی و تخم مرغ است.
۲۲ آذر، ۱۳۹۱ در ۱۲:۰۱ #98912ezamaniمشارکت کنندهسویا برای اولین بار در کشور چین کشف شد و در آمریکا برای اولین بار در سال 1760 کشت شد. از سال 2000 تا 2007 درایالات متحده آمریکا بیش از 2700 نوع غذا و نوشیدنی جدید با سویا تولید گردید و امروزه آمریکا بزرگترین تولیدکننده سویا و محصولات مرتبط با آن است.
تحقیقات نشان می دهد که سویا تنها حبوباتی است که پروتئین موجود در آن در مقایسه با سایر حبوبات بسیار شبیه به پروتئینهای حیوانی بوده و میتواند به عنوان جایگزین مناسبی برای گوشت مورد استفاده قرار گیرد. سویا شامل 9 اسید آمینه ضروری مورد نیاز برای رشد و سلامتی انسان است که به آسانی هضم شده و در رده پروتئین گوشت،شیر و تخم مرغ قرار می گیرد.
سویا منبع سرشاری از لیزین است که یک اسید آمینه ضروری برای تغذیه انسان به حساب میآید. همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی از املاح معدنی شامل کلسیم، آهن، سدیم، پتاسیم، روی و فسفر است.
پروتئین سویا منبع سرشاری از ترکیباتی موسوم به ایزوفلاونها است که در پیشگیری از سرطانها، جلوگیری از پوکی استخوان و جلوگیری از وقوع بیماریهای قلبی- عروقی نقش بسیار مهمی دارد. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.