ارزش غذایی بلدرچین

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72070
    zghasemi
    مشارکت کننده

    از آن جایی که بلدرچین پرنده ای است که گوشت آن به میزان ۵ تا ۱۰ درصد نسبت به گوشت سایر پرندگان و نشخوارکنندگان پروتئین بیشتری دارد لذا توجه ویژه ای در کشورهای مختلف به پرورش این پرنده شکل گرفته است.
    گوشت بلدرچین منبع خوبی از نیاسین ، فسفر ، مس ، تیامین ، ریبوفلاوین ، ویتامین B۶ ، روی ، آهن و سلنیوم است. از سوی دیگر تخم بلدرچین هم با اینکه از تخم مرغ کوچکتر است اما نسبت به آن ۵ برابر فسفر ، بیش از ۷ برابر آهن ، ۶ برابر تیامین و ۱۵ برابر ریبوفلاوین دارد.
    تخم بلدرچین باعث دفع مواد رادیواکتیو از بدن انسان شده و در دفع فلزات سنگین و مواد زائد و سرطانزا هم نقش مهمی ایفا می کند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.