ارتباط ريزش مو با مقدار انسولين

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72096
    a.babazadeh
    مشارکت کننده

    مطالعات گوناگون نشان داده كه طاسي سر در مردان به دليل وجود هورمون مردانه اي بنام دي هيدرو تستوسترون ( مشتق هورمون تستوسترون) در بدن مي باشد كه با افزايش سن باعث ريزش مو مي شود، ولي اينكه چرا مردان جوان دچار ريزش مو مي شوند، مورد سوال است. مطالعه اي نشان داد كه طاسي سر در مردان مي تواند به علت مقاومت سلول هاي بدن نسبت به انسولين باشد. وقتي غذا مصرف مي كنيد، سطح قند خونتان بالا مي رود. براي جلوگيري از افزايش بيش از حدّ قند خون، لوزالمعده هورمون انسولين را ترشح مي كند كه اين هورمون، قند خون را كاهش مي دهد، بدين صورت كه قند را از خون برداشته و به داخل سلول هاي بدن مي برد تا در آنجا بسوزند و صرف توليد انرژي شوند يا ذخيره شوند.در افرادي كه نسبت به انسولين مقاوم هستند يعني قند خون وارد سلول هايشان نمي شود، ميزان قند خون خيلي بالا مي رود، در نتيجه براي كاهش اين قند بالا، انسولين زيادي ترشح مي شود كه مي تواند باعث ريزش موي سر در زنان و مردان مي شود.تحقيقات جديد نشان مي دهد ، افزايش هورمون انسولين در خون و عوامل رشد آن باعث طاسي سر مي شود، در حاليكه موهاي قسمت دو طرف سر به مقدار فراوان رشد مي كنند .
    مطالعه اي ثابت كرد مرداني كه بيشترين مقدار انسولين مثل فاكتور رشد 1 را دارا هستند، بيشتر از بقيه دچار طاسي سر مي شوند. در خانم ها نيز افزايش انسولين خون (مثل بيماري كيست تخمدان ) ريزش مو در قسمت وسط سر را افزايش مي دهد. نتايج نشان مي دهد توليد انسولين، با خوردن مقادير زياد مواد غذايي داراي آرد سفيد و شيرين مثل انواع شيريني جات ، نان هاي سفيد مانند باگت و لواش ، برنج و انواع ماكاروني افزايش مي يابد. در مرداني كه احتمال طاسي سر بسيار زياد است، علائم زير ديده مي شود: – تجمع چربي در شكم بيشتر است تا نسبت به ران.- افزايش تري گليسيريد خون.- كاهشHDL (كلسترول خوب) كه اين چربي از حملات قلبي جلوگيري مي كند.- داشتن سابقه خانوادگي براي ابتلاء به ديابت- احتمال حملات قلبي و ابتلاء به ديابت در اين افراد بسيار زياد است. اين دسته از افراد براي پيشگيري از ابتلاء به ديابت، حملات قلبي و طاسي سر بايستي از نظر غذايي موارد زير را رعايت كنند:
    1- ميوه، سبزيجات، غلات سبوس دار، انواع دانه هاي خوراكي، حبوبات و آجيل را به مقدار فراوان مصرف كنند.
    2- از مصرف غذاهاي تهيه شده از آرد سفيد مثل نان سفيد، انواع شيريني جات و نيز برنج، ذرت آسياب شده كه سبوس آن را گرفته اند، مواد غذايي كه داراي شكر افزودني هستند، خودداري كنند زيرا اين مواد غذايي باعث افزايش قند خون مي شوند.
    3- ميوه و سبزيجات ريشه اي مثل سيب زميني، هويج و … را در وعده هاي غذايي مصرف كنند كه به علت داشتن فيبر گياهي باعث كاهش چربي خون مي شوند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.