ارتباط دریافت گوشت با سرطان کلیه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #73183
    a.babazadeh
    مشارکت کننده

    سرطان بیماری است که در اثر تکثیر بیش از حد سلولهای سرطانی ایجاد می شود. سرطان کلیه یکی از 10 بیماری خطرناکی است که بین سنین 70-50 سالگی شایع تر است و 40-2 درصد بیماری های بدخیم سرطان را شامل می شود.
    شایع ترین نوع سرطان کلیه RCC یا Renal cell carcinomaمی باشد. که خود به دو گروه clear cell و (granular (sarcomatoid تقسیم می شود. نوع رژیم غذایی دریافتی ، مصرف بالای گوشت ، نوع گوشت و نحوه پخت و فراوری آن در بروز سرطان کلیه موثر است.
    در راستای این موضوع مقاله ای جدید در سال 2012 به چاپ رسیده است که در آن ارتباط دریافت گوشت و فرآورده های گوشتی با خطر بروز سرطان کلیه (RCC)مورد بررسی قرار گرفت.
    در این بررسی متوجه شدند که دریافت گوشت قرمز به میزان 7/62 گرم به ازای هر 1000 کیلوکالری در مقایسه با دریافت 8/9 گرم به ازای هر 1000 کیلوکالری با افزایش خطر بروز سرطان کلیه (RCC) در ارتباط است. از نتایج دیگر این مطالعه این مورد بود که دریافت (HCA) و (PAH) ( موجود در گوشت های فراوری شده ) موجب افزایش 30-20 درصدی خطر بروز سرطان کلیه می شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.