ارتباط تغذیه و بیماری آلزایمر

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79820
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    – کمبود ویتامین هایی مانند ویتامین B12 و فولات می تواند در ابتلای افراد به آلزایمر مؤثر باشد.
    – سوءتغذيه و كاهش وزن در بيماران مبتلا به آلزايمر بسيار ديده مي‌شود. به‌منظور رفع اين مشكل:

    • غذاي كمتري را در تعداد وعده‌هاي بيشتري بخوريد. خوردن پنج تا شش بار غذا در روز آسان‌تر از خوردن همان تعداد غذا در سه وعده اصلي است.
    • از مكمل مولتي‌ويتامين / مينرال روزانه استفاده كنيد.
    • مكمل‌هاي رژيم غذايي مايعات ممكن است كمك‌كننده باشد.

    – طبق نتایج ارائه شده توسط محققان، رژیم غذایی سرشار از روغن زیتون، آجیل،‌ ماهی، گوشت مرغ و برخی از انواع میوه‌ ها و سبزیجات، می ‌تواند احتمال بروز بیماری آلزایمر را کاهش دهد.

    – نياسين در رژيم غذايي ممكن است از آلزايمر جلوگيري كند:

    يك مطالعه جديد نشان مي‌دهد خطر بيماري آلزايمر در كه افرادي كه به ميزان كافي نياسين از رژيم غذايي‌شان دريافت مي‌كنند، 70 درصد كمتر است.

    غذاهاي غني از نياسين شامل:

    • گوشت و ماهي
    • لوبياها و عدس
    • مغزها
    • غلات غني شده، نان تهيه شده از گندم كامل
    • قهوه
    – ثابت شده است كه امگا 3 علاوه بر اينكه خطر بيماري‌هاي قلبي – عروقي را كاهش مي‌دهد، مي‌تواند اثرات مفيدي روي بيماران مبتلا به آلزايمر داشته باشد.
    – تحقيقات زيادي كه در اروپا انجام شده نشان داده اند كه مصرف روزانه ي 3 تا 5 فنجان قهوه ، در سنين ميانسالي مي تواند احتمال بروز الزايمر را در سالمندي تا 65 درصد كاهش دهد.
    – آب سيب مي تواند ساخته شدن ماه شيميايي حافظه به نام استيل كولين را تحريك كند.
    – بررسي انجام شده توسط دانشگاه انگليسي اكستر هشدار داده است كه كمبود شديد ويتامين دي ؛ خطر ابتلاي سالمندان آمريكايي به اختلالات حافظه را تا 394 درصد افزايش مي دهد.توصيه متخصصين مصزف روزانه ي 800 تا 2000 واحد بين المللي ويتامين دي 3 در روز است.
    – مصرف برخی از مواد غذایی مانند اسیدهای چرب اشباع موجود در گوشت قرمز و کره باید منع شود. اما سایر مواد مانند اسیدهای چرب امگا 3، امگا 6، ویتامین E و ویتامین B12 برای سلامت مغز مفید هستند.
    – مصرف مناسب ویتامین‌های گروه B، اسید فولیک و ویتامین B6 و B12 اهمیت بالایی دارد و تاکید می‌شود بیماران این ویتامین‌ها را از منابع غذایی دریافت کنند.
    – پیشنهاد می‌شود افراد مبتلا به الزایمر در برنامه غذایی خود سالاد را قبل از غذای اصلی مصرف کنند در این میان مصرف کافی مایعات و موادی که حاوی کولین هستند مانند لوبیای سویا و تخم‌مرغ توصیه می‌شود.
    – دریافت کافی کوآنزیم Q10 اهمیت بسیاری برای این بیماران دارد چرا که حضور آن در بافت‌های فعال مهم است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.