ارتباط بین ویتامین C و فشار خون

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70987
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    اخیراً محققان دریافته‌اند ویتامین C که به وفور در میوه و سبزیجات مختلف یافت می‌شود در پیشگیری از فشار خون بالا نقش مهمی ایفا می‌کند.



    فشار خون بالا از افزایش فشار وارده از جریان خون به دیواره‌ی رگ‌های خونی حاصل می‌شود.
    فشار خون بالا را «کشنده‌ی بی‌سر و صدا» می‌نامند؛ زیرا تا مراحل انتهایی، اکثراً هیچ علامتی ندارد.
    توجه داشته باشید که فشار خون به طور طبیعی در اثر استرس و فعالیت‌های بدنی، بالا می‌رود، اما فردی که دچار بیماری فشار خون بالا است، به هنگام استراحت نیز فشار خونش بالاتر از حد طبیعی است.

    رژیم‌های نادرست غذایی، مصرف زیاد غذاهای چرب و پرنمک، بی‌تحرکی و زندگی ماشینی از جمله عوامل مستعد کننده برای ابتلا به بیماری فشاری خون بالا است.

    اما اخیراً محققان دریافته‌اند ویتامین C که به وفور در میوه و سبزیجات مختلف یافت می‌شود در پیشگیری از فشار خون بالا نقش مهمی ایفا می‌کند.
    بر اساس نتایج پژوهشی که در روزنامه‌یHypertension به چاپ رسید، افرادی که میزان ویتامین C بدنشان بالاست در مقایسه با افرادی که میزان این ویتامین در بدنشان کم است، فشار خون پایین‌تری دارند.
    برای مشخص کردن رابطه‌ی بین مصرف میوه و سبزیجات و خطر ابتلا به فشار خون بالا، محققان بریتانیایی اطلاعات 20926 داوطلب بین 40 تا 79 ساله را مورد بررسی قرار دادند.
    آن‌ها میزان ویتامین C (شاخص مصرف میوه و سبزیجات) و فشار خون همه‌ی افراد شرکت کننده را به دقت اندازه گیری کردند.
    بعد از بررسی‌های دقیق به این نتیجه رسیدند افرادی که میزان ویتامین C بدنشان بالا است نسبت به افرادی که میزان این ویتامین در بدنشان پایین‌تر است، 22 درصد کمتر به بیماری فشار خون مبتلا می‌شوند.

    منبع: تبیان

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.